SlowFood la Saschiz Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 34 Vizualizări

SlowFood la Saschiz

4810_slow.gifPreşedintele organizaţiei Slow Food International, italianul Carlo Petrini s-a aflat miercuri în comuna Saschiz, la invitaţia membrilor fundaţiei ADEPT. Asta după ce în urmă cu două săptămâni o altă delegaţie Slow Food din Italia a jurizat un concurs de gemuri preparate de gospodinele din Saschiz şi din satele învecinate.
Preşedintele Slow Food a dorit acum să cunoască personal zona şi potenţialul său în producerea şi promovarea produselor naturale.
Organizaţia numără peste 83.000 de adepţi din 107 ţări, iar în ţara noastră primul "Conviviu" Slow Food a luat naştere la Sighişoara, în iulie anul trecut, la iniţativa fundaţiei ADEPT.
Carlo Petrini a vorbit la Saschiz despre participarea unei delegaţii româneşti la Torino între 26 şi 30 octombrie a.c. la Salonul de Gustări "Hall of taste" şi la Terra Madre-întâlnirea membrilor Slow Food din întreaga lume.
Preşedintele Slow Food International a pledat pentru stoparea producţiei industriale alimentare şi încurajarea micilor producători, conform principiului calitatea bate cantitatea. Cu un reportaj realizat la întâlnirea de miercuri de la Saschiz vom reveni în numărul de mâine. (F.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE