Cinismul medicului Dorin Florea Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 21 Vizualizări

Cinismul medicului Dorin Florea

Sub pretextul că vrea să închirieze spaţiul unor fundaţii, primarul Dorin Florea ciunteşte din sediul Ligii Pro Europa, organizaţie cunoscută pentru desele critici aduse edilului şef. De această dată cinismul primarului, care este şi medic, nu cunoaşte limite. Spaţiul cu care vrea să-i cadorisească pe bolnavii de cancer şi osteoporoză se află la etajul trei al clădirii Apollo. Adică oamenii ar trebui să urce 68 de trepte, având în vedere că în locaţia respectivă nu există un lift, lucru destul de solicitant chiar şi pentru oamenii sănătoşi.
Conducerile celor două fundaţii au solicitat primăriei un spaţiu, însă consideră că cel de la Ligă este impropriu, având în vedere gradul de dificultate pe care îl presupune accesul la etaj. Floarea a făcut presiuni asupra lor să accepte acest spaţiu doar pentru a se răzbuna pe cei de la Liga Pro Europa. Reaua intenţie a primarului este evidentă. El a spus că reduce spaţiul Ligii din cauză că organizaţia nu are o activitate care să justifice folosirea spaţiului, însă a “omis” să pună în mapele consilierilor raportul de activitate întocmit de LPE şi depus la primărie. În acest fel, consilierii au fost puşi, practic, în situaţia de a vota ceva despre care nu aveau suficiente detalii.
Aceasta nu este prima tentativă de intimidare a LPE din partea primarului. Ca urmare a criticilor Ligii privind abuzurile comise de acesta, manifestări antidemocratice şi discreţionare, dispreţul faţă de protecţia mediului şi patrimoniului cultural, primarul a respins concesionarea unei părţi din Cetatea medievală din Târgu Mureş către LPE pentru realizarea unui Centru Intercultural European. Asta în ciuda faptului că exista o decizie în acest sens a Consiliului local şi avizul favorabil al Ministerului Culturii şi Cultelor.
Primarului Dorin Florea i-a venit ideea de a lua din spaţiul LPE după ce organizaţia a anunţat că desfăşoară un amplu program de monitorizare a administraţiei publice locale.
Tentativa de a evacua Liga din actualul sediu nu este motivată de nici o urgenţă sau prioritate comunitară.

Cora MUNTEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE