Organizaţia de penali a PSD Editorial
  • admin
  • 0 comentarii
  • 123 Vizualizări

Organizaţia de penali a PSD

709_cora.gifAşa cum are organizaţii de tineri, de femei sau de cartier, PSD ar trebui să înfiinţeze de urgenţă Organizaţia de penali a PSD. Deocamdată vorbim numai de social democraţi, date fiind evenimentele, dar şi partidele aflate acum la putere ar putea fără nici o rezervă să-şi constituie astfel de organizaţii.
Ori i-a blestemat Iliescu, ori cine ştie ce păcate plătesc, dar aşa o criză de imagine ca cea prin care trece PSD în această perioadă, nu s-a mai pomenit. Dacă mai menţionăm şi teama dată de intransigenţa ministrului Justiţiei, în mod sigur pesediştii au reflux esofagian de toate icrele şi whisky-urile îngurgitate, iar buzunarele le ard de gândul banilor murdari care s-au plimbat pe acolo. Un om ca Omar Hayssam poate arunca în aer toată credibilitatea pe care se străduiesc pesediştii să o redea partidului. Degeaba a venit Dan Ioan Popescu şi a spus că el l-a ejectat pe arab de pe listele pentru Parlament şi i-a returnat peste 800 de milioane de lei, însă a păstrat aproape 600 de milioane, degeaba încearcă toţi să sugereze că era protejatul lui Iliescu, ideea este că PSD s-a înhăitat cu un arab care poate fi acuzat că a finanţat acţiuni teroriste. Adeverirea acestei ipoteze ar putea fi fatală pentru toţi oamenii lui Năstase sau ai lui Iliescu. Încet, încet încep să prindă contur "coincidenţele" legate de prezenţa unor anumiţi politicieni în anumite locuri imediat după dispariţia celor trei ziarişti în Irak. Ce căuta Mircea Geoană la Al Jazeera?
Cum pot să susţină pesediştii că vine un om oarecare, român de origine arabă, care decartează dintr-un foc aproape un miliard şi jumătate de lei (asta fără a fi puşi cei daţi la negru) şi ei nici nu se interesează de ce hram poartă. Cum pot să susţină că habar nu aveau de afacerile lui Iacubov când toţi se înfruptau din banii lui? Au oamenii legii din România curajul de a merge până la cel mai înalt nivel cu ancheta dacă trebuie? Sau se legalizează în fiecare partid aripa penalilor şi îşi văd fiecare de treaba lor?
Ceea ce se întâmplă în aceste zile în România depăşeşte orice logică iar variantele de scenarii sunt mult prea multe.
Parcă nu era suficient ce se întâmplă la nivel central sau în judeţe cu antecedente, dar şi în PSD Mureş şi-a băgat aghiuţă coada. Dacă pesediştii mureşeni se faultau până acum în tăcere, doar din "greşeală" mai scăpând ceva presei, acum şi-au angajat compromiţător profesionist, adică Viorel Bubău, cu acte în regulă şi Dorin Florea în concubinaj.
de Cora Muntean

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE