"Unde-s 2 % puterea creşte!" Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 42 Vizualizări

"Unde-s 2 % puterea creşte!"

3187_unde.gifEste sloganul sub care Fundaţia "Oasis" demarează acţiunea de atragere a celor 2% din impozitul pe 2005 către stat, procent pe care fiecare cetăţean plătitor de impozite poate hotărî unde să-l direcţioneze. Cei care doresc direcţionarea către Fundaţia de Ecologie Umană "Oasis" a acestui procent trebuie doar să completeze Declaraţia de venit global, astfel: datele de identificare personale, destinaţia sumei reprezentând 2% din impozitul anual pentru sponsorizarea unei entităţi nonprofit, potrivit dispoziţiilor art. 57, alin. (4), din Legea nr. 571/2003:
* Denumire entitate nonprofit: Fundatia "Oasis"
* Cod de identificare fiscala: 6030892
* Cont bancar (IBAN): RO23 RZBR 0000 0600 0015 7410
Declaraţia pe venit global se poate obţine prin poştă de la Administraţia Financiară, în cazurile celor cu mai multe surse de venit, iar cei cu o singură sursă îl pot obţine de la locul de muncă. Termenul limită de depunere a declaraţiei pe venit global este 15 mai 2006.

De ce "Oasis"?

Pentru că Fundaţia de Ecologie Umană "Oasis" este o organizaţie non-profit, non-guvernamentală, bazată pe voluntariat. înfiinţată în anul 1994, cu misiunea de a promova valorile umaniste, viziunea sistemică, holistică, ecologică, de a iniţia şi sprijini voluntariatul şi soluţiile ce dezvoltă şi întăresc grupuri de iniţiativă, de întrajutorare şi comunităţi. "Crezul nostru este ca aspectele sociale, psihologice, de mediu şi de sănătate sunt interdependente şi trebuie considerate în interrelaţie, cu scopul găsirii unor soluţii eficiente pentru problemele vieţii", ne-a spus Alexandru Toth (foto), manager al Fundaţiei "Oasis".
Eugenia KISS

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE