Diaconescu promite demisia lui Geoana Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 41 Vizualizări

Diaconescu promite demisia lui Geoana

11131_psd.gifVicepresedintele Partidului Social Democrat, senatorul Cristian Diaconescu, a inspectat situatia in care se afla filiala PSD Mures, pe plan electoral. Conform acestuia in judetul nostru sociali-democratii sunt prea puternici ca sa se mai schimbe foarte multe fata de trecut. El a negat intentia de a candida pentru functia de presedinte al PSD, motivand ca partidul nu are nevoie de alegeri interne inaintea celor locale si parlamentare. Diaconescu nu a exclus nici posibilitatea ca Adrian Nastase sa candideze pentru functia de presedinte al Consiliului National al PSD, act considerat chiar benefic pentru forta viitoare a partidului. In plus senatorul a anuntat ca isi va da demisia impreuna cu intreaga conducere a partidului daca nu vor castiga alegerile din 2008.
Vineri a fost prezent in Targu Mures vicepresedintele PSD, senatorul Cristian Diaconescu, care a discutat aspecte organizationale privind alegerile locale ce se apropie. "Nu am avut nevoie sa facem multe modificari in organizarea PSD Mures deoarece avem de-a face cu o filiala puternica si avem incredere deplina in presedintele Ovidiu Natea", a declarat vicele PSD. Desi in urma cu trei ani, la alegerile din 2004, social-democratii mureseni l-au sustinut pe Dorin Florea pentru candidatura sa la Primaria Targu Mures, care odata ales a devenit liderul unui partid oponent, Diaconescu nu a parut ingrijorat de acest aspect. "Il asigur pe domnul vicepresedinte ca nu se va mai intampla ca in urma cu trei ani", a declarat Ovidiu Natea, presedintele PSD Mures. Totusi nici pana acum, cu cateva luni inaintea alegerilor locale, social-democratii mureseni nu si-au desemnat un candidat la primaria Targu Mures.

Purtatorul de cuvant al PSD Cristian Diaconescu a anuntat ca actuala conducere a partidului isi va da demisia in cazul in care formatiunea politica nu vacastiga alegerile. "Suntem responsabili in fata membrilor si electoratului si va anunt cane vom da demisiile daca nu vom castiga alegerile", a fost declaratia bomba a lui Cristian Diaconescu.

Ionel ALBU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE