Sapte taine ale sexului exotic Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 314 Vizualizări

Sapte taine ale sexului exotic

11134_futai.gifCredeai ca istoria sexului se scrie de câteva secole încoace? Ei bine, te-ai înselat. Am descoperit o serie de sfaturi si secrete sexuale din Orientul Îndepartat pe care vrem sa ti le împartasim. Nu trebuie sa fii îndemânatica precum o gheisa pentru a te bucura de toata placerea si voluptatea unei partide de istorie sexuala. Asadar, pregateste-te: calatoria ta erotica în timp începe de aici si acum!
Sarutul care penetreaza
Marea diferenta dintre sarutarile cu care l-ai obisnuit si acest tangou lingual stravechi este ca acesta din urma imita într-un mod cât se poate de erotic actul sexual. Apasa-ti usor buzele peste ale lui si strecoara-ti limba încetisor în gura lui. Plimba-ti-o delicat peste limba-i, atinge-i cerul gurii si buzele fierbinti. Apoi retrage-ti usor limba – pentru a reveni, adâncind-o mai mult. Alterneaza miscarile, variind în viteza si intensitate. Apoi, dupa ce prinde el însusi smecheria, lasa-l sa preia initiativa. Ofera-ti buzele vertical, astfel ca sarutul sa copieze si mai mult din… "forma" actului sexual si îl vei simti rapid excitat si foarte grabit sa treaca mai repede la actiune!
Extaz la doua mâini
Peste 7.000 de ani de traditie tantrica indiana a facut din urmatoarea manevra de masaj o adevarata regina a desfatarilor, caci va oferi iubitului tau un dublu extaz garantat. Masajul este cea mai la îndemâna metoda de a risipi tensiunile acumulate si de a aduce relaxarea. Iar când acesta se concentreaza în zona "vajra"-ului (penisului), senzatiile se amesteca, oferind un orgasm de proportii. Roaga-l sa se întinda pe spate, cu picioarele usor departate si complet relaxat. Unge-ti mâinile cu ulei de masaj; cu una, acorda atentie perineului, zona dintre testicule si anus. Cu cealalta mâna maseaza-i penisul cu miscari ample, de la baza spre vârf. Ambele mâini trebuie sa pastreze un ritm constant. Combinatia de miscari îi va trimite senzatii extraordinare care-i vor cutremura tot trupul. Fiind prins în puterile mâinilor tale, ramâne sa alegi singura daca vrei sa-l conduci în acest fel pâna la orgasm sau vrei doar sa-l inciti si sa dezlantuiesti pasiunea pentru placeri simultane.
Pompa pasiunii
Nu stim daca aceasta smecherie sexuala îsi are originile în Asia sau în cu totul alta parte a lumii, dar da randament indiferent de care sunt originile practicantilor! Îsi merita pe deplin numele de "pompa a pasiunii", tocmai pentru ca muschii pubococcigieni se misca exact ca o pompa. În Japonia, gheisele japoneze îsi introduceau în vagin bile de jad cu diametrul de aproape 3 centimetri, pentru a-si antrena si întari musculatura. Foloseste-ti muschii vaginali pentru a strânge penisul partenerului tau atunci când este înauntru. Adevarata tehnica a acestei miscari nu consta în viteza, ci în puterea de "pompare" a muschilor tai. Cu cât mai puternica este strânsoarea, cu atât orgamul amândurora va fi mai puternic.
Kung Fu sexual
Când istoria pomeneste de Kung Fu sexual, datând de peste 3.000 de ani în traditia taoista, se refera la o metoda sigura de a amâna ejacularea. Prin excitarea gradata, el va ajunge la orgasme de o intensitate tulburatoare si va putea sa-si controleze ejacularile. Pentru a încerca aceasta figura, prinde-i penisul cu ambele mâini si executa miscari circulare de-a lungul acestuia. Sau pune o mâna pe vârful penisului si celalata la baza lui, folosind aceleasi rasuciri în directii opuse. Pe masura ce îi masezi circular penisul, apropie mâinile una de cealalta pâna se întâlnesc la mijloc. Apoi, foarte delicat, freaca-i penisul cu palmele pentru un minut. Ideea este sa-ti conduci partenerul spre un final lent si plin de voluptate, pe care sa-l poata savura din plin.
Monta Kama Sutra
si-a câstigat acest nume pentru ca, împreuna cu partenerul tau, veti imita pozitia pe care le fac taurii si vacutele atunci când se împerecheaza. Aseaza-te în patru labe, dar ridica genunchii de la pamânt, sprijinindu-te doar în palme si talpi. Partenerul te va penetra pe la spate si te va cuprinde cu o mâna pe dupa talie, sa nu-ti pierzi echilibrul. Cu fundul mult ridicat, aceasta pozitie îi ofera partenerului posibilitatea de a te penetra adânc si de a-ti stimula clitorisul prin interior. Daca ti-ai descoperit deja magicul punct G, fii fericita caci poti beneficia pe deplin de avantajele acestei pozitii pentru un orgasm de zile mari. Daca nu l-ai descoperit înca, o poti face acum împreuna cu "exploratorul" tau taurin.
Calareste valul extazului
Tantra (yoga sexuala) îti relaxeaza si îti umple trupul de energie. Picturi ramase din Tibetul stravechi ilustreaza zeitati înlantuite în aceasta pozitie sexuala în cautarea Nirvanei. Roaga-ti partenerul sa se aseze în pozitia lotusului (cu picioarele încrucisate si fiecare calcâi asezat pe genunchiul opus; asta e pozitia ideala, dar merge si cu calcâiele sub genunchi). Urca-te cu fata spre el si încruciseaza-ti picioarele în jurul taliei lui. Îmbratisati-va si contopiti-va într-un sarut mistuitor care sa va arda buzele cu pasiunea lui, astfel încât sa va respirati unul pe celalalt. În timp ce îi sorbi rasuflarea, leagana-ti pelvisul înapoi, lasându-te penetrata, iar atunci când expiri aerul, leagana-te înainte, eliberându-te. Partenerul tau trebuie sa-ti copieze miscarile si împreuna veti gusta rasplata unui memorabil orgasm simultan, de o intensitate fantastica.
Oral orizontal
Veche de secole, aceasta tehnica de sex oral vine tocmai din Tahiti. Iar noutatea consta în faptul ca propune barbatului o schimbare a liniei orizontului. Întinde-te pe spate cu picioarele usor flexate, cu genunchii lipiti si talpile departate. Partenerul tau trebuie sa se strecoare pe sub ele ca sa ajunga sub triunghiul atâtator pe care picioarele tale îl contureaza exact în dreptul vaginului. Din acea pozitie, va avea privilegiul sa-ti linga clitorisul orizontal si nu vertical ca de obicei, alternând vitezele. Jumatate dintre femeile care au experimentat aceasta pozitie au marturisit ca au avut parte de orgasme cu o intensitate maxima. (S.G.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE