Home / Meniu Principal / Știri / Comunitare / Horoscop, marti, 19 ianuarie 2010

Horoscop, marti, 19 ianuarie 2010

Distribuie

Berbec
Veţi avea parte de multă alergătură, de discuţii legate de priorităţi, dar şi de un acord ce ar trebui semnat urgent. Evitaţi discuţiile pe teme financiare. De altfel, domeniul acesta se va dovedi foarte sensibil
Taur
În cazul în care sunteţi implicat într-o activitate intelectuală, rezultatele ar putea fi deosebite cu condiţia să nu vă grăbiţi nici măcar un pic. Sunteţi iritat pentru că vi se pare că situaţia nu vă avantajează.
Gemeni
Aveţi tendinţa de a vă lăsa pradă comodităţii, ceea ce v-ar putea face să rămâneţi în urmă cu activităţile gospodăreşti. Dacă veţi reuşi să vă puneţi ideile în practică, rudele apropiate vă vor aprecia.
Rac
Relaţia cu prietenii e mulţumitoare, dar mizati prea mult pe sprijinul lor. Superficialitatea v-ar putea încurca planurile de viitor. La sănătate, încercaţi să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite.
Leu
Aveţi tendinţa să exageraţi, dar calea de mijloc este cea mai bună. Partenerul de suflet îşi doreşte mai multă înţelegere. Timpul liber petrecut cu el vă va ajuta să vedeţi lucrurile şi din punctul lui de vedere.
Fecioară
Intervenţia unei rude apropiate ar putea determina unele tensiuni în relaţia cu persoana iubită. Din fericire peste puţin timp veţi fi în cele mai bune relaţii. Veţi cheltui ceva bani pentru a vă îngriji sănătatea.
Balanţă
Această zi va fi agitată din punct de vedere sentimental. Unele nemulţumiri mai vechi ar putea fi discutate şi ameliorate. Pe de altă parte, n-ar fi exclus ca partenerul de cuplu să aibă o problemă de sănătate.
Scorpion
Din punct de vedere sentimental, veţi fi cam confuz, mai ales la începutul zilei, dar încetul cu încetul situaţia se va limpezi. Proiectele făcute de mai mult timp a fi puse în practică, deci vă veţi descurca.
Săgetător
Vă simţiţi din ce în ce mai obosit şi ar fi bine să cereţi sprijinul celor din familie. Cu siguranţă, aceştia vă vor înţelege şi vă vor oferi sprijinul de care aveţi nevoie. Sunteţi nemulţumit de situaţia financiară.
Capricorn
Sunteţi plin de iniţiativă, dar nu aveţi suficientă răbdare pentru ceea ce v-aţi pus în plan. Mintea vă e plină de idei năstruşnice, dar nu e cazul să vă grăbiţi să le puneţi în practica. Încercaţi să nu depasiti limita.
Vărsător
Sunteţi într-o alertă, căci vă confruntaţi cu tot felul de situaţii şi nu mai reuşiţi să ajungeţi la zi cu activităţile în care sunteţi implicat. Colaborările nu vă avantajează, capacitatea de dialog este mai scăzută.
Peşti
Înclinaţia spre aventură este accentuată în această perioadă. Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus va creşte şi nu vă rămâne decât să vă bucuraţi de ea. Nu e cazul activităţilor cu grad mare de risc.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Rezultatele curăţeniei de primăvară

DistribuieProgramul „ O primăvară curată pentru un mediu curat ” demarat pe 18 martie de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.