Horoscop, weekend, 29-31 ianuarie Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 70 Vizualizări

Horoscop, weekend, 29-31 ianuarie

Berbec   
Nu trebuie să vă aşteptaţi ca rezultatele eforturilor dumneavoastră să se vadă imediat. Activităţile intelectuale vă vor aduce satisfacţii. Mental, funcţionaţi la limita superioară e posibil să primiţi o serie de veşti bune.
Taur
Reuşiţi cu extrem de multă uşurinţă să vă faceţi înţeles şi, dacă veţi putea să vă depăşiţi impulsivitatea, veţi avea un succes neaşteptat în plan personal. La locul de muncă vă veţi confrunta cu o situaţie dezechilibrată.
Gemeni
Veţi avea unele câştiguri, dar şi cheltuieli, propuneri de colaborări şi investiţii. Cineva din familie are ceva de lămurit, să-i acordaţi timpul şi răbdarea necesare. O sumă de bani aşteptata întârzie să apară.
Rac
Sunteţi foarte sensibil la influenţele din exterior. Modul de a gândi se poate să fie unul incorect şi aveţi tendinţa de a face unele erori. Evitaţi vorbăria fără rost şi nu spuneţi cuvinte pe care le-aţi putea regreta.
Leu
Lucrurile vă ies destul de greu azi, dar, când veţi avea nevoie, veţi primi un ajutor de unde vă aşteptaţi mai puţin. Relaţia cu prietenii are toate şansele să se îmbunătăţească, dar nu veţi fi scutit de mici nemulţumiri.
Fecioară
Astăzi, călătoriile, indiferent că sunt scurte sau lungi, vă pot aduce avantaje atât din punct de vedere material, cât şi social. Mizaţi foarte mult pe ajutorul necondiţionat al celor din jur, dar va trebui să aveţi grijă.
 
Balanţă
E posibil să primiţi o ofertă de schimbare de slujbă, care ar putea fi urmată de o creştere salarială. Mintea vă este vioaie, dar sunteţi mai dezordonat decât în mod obişnuit, aşa că ar fi bine să vă sfătuiţi.
Scorpion
Unul dintre planurile mai vechi ar putea fi pus în practică. Tot azi aţi putea obţine unele realizări, dacă veţi încerca să modificaţi ceva în cămin. Deja vă simţiţi mult mai bine, nimic nu poate să vă mai afecteze.

Săgetător
Veţi fi eficient la locul de muncă, în proiectul la care lucraţi. Faceţi tot ceea ce este necesar pentru atingerea obiectivelor. Acasă există unele neînţelegeri cu cei din familie, dar cu puţină răbdare lucrurile se rezolvă.
Capricorn
Ţineţi la prietenii dumneavoastră, cu care vă împărtăşiţi speranţele şi proiectele. Lărgiţi-vă cercul de prieteni şi relaţiile şi bazaţi-vă pe sinceritate, aceasta va fi reciprocă. Vă bucuraţi de relaţii armonioase.
 
Vărsător
Adoptaţi atitudinea necesară ca să vă atingeţi obiectivele. Vă gândiţi serios la o ameliorare a condiţiilor de serviciu. Un prieten sau o persoană din anturajul dumneavoastră vă va cere un împrumut.
Peşti
Atenţie la problemele cu administraţia, căci riscaţi să aveţi neplăceri. Verificaţi-vă facturile, plătiţi-vă impozitele şi nu vă bazaţi numai pe asigurare. Ar fi bine să vă ocupaţi de bugetul casei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE