Excursiile şcolare, prin agenţiile de turism în 2013 Invatamant
  • admin
  • 0 comentarii
  • 187 Vizualizări

Excursiile şcolare, prin agenţiile de turism în 2013

Începând din acest an, învăţătorii, profesorii sau diriginţii nu vor mai putea organiza excursii şcolare, acestea putând fi realizate doar prin intermediul agenţiilor de turism. În acest sens, ANAT a încheiat un protocol cu Ministerul Educaţiei. Concret, toate inspectoratele şcolare judeţene vor primi o dispoziţie prin care, orice excursie sau deplasare, care implică elevi, nu se mai poate organiza, decât cu un dosar, aferent fiecărei deplasări. Dosarul trebuie să conţină licenţa de turism a agenţiei şi poliţa de asigurare. Totodată, ANAT şi Ministerul Educaţiei vor colabora în domeniul derulării activităţii de practică în unităţile din turism şi a cursurilor de formare în domeniul turismului, destinate elevilor şi cadrelor didactice. Potrivit www.edu-news.ro, profesorii sunt de părere că încheierea unui astfel de protocol nu poate fi decât în beneficiul elevilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Este un lucru cat se poate de normal.
    Felicitari.
    Exista in acest mod o transparenta in privinta cheltuielilor facute de parinti si a responsabilitatii serviciilor contractate.
    Este stimulata si concurenta astfel incat dispare amatorismul traditional in organizarea si desfasurarea oricarei excursii cu scoala.
    Un lucru bun.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE