Home / Eveniment / Ne-a părăsit Ioan Aflat, decanul Baroului Mureş

Ne-a părăsit Ioan Aflat, decanul Baroului Mureş

Distribuie

Redacţia cotidianului “Zi de Zi” deplânge trecerea în nefiinţă a avocatului Ioan Aflat, decanul Baroului Mureş şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate pentru pierderea suferită. Potrivit site-ului baroul-mures.ro, corpul neînsufleţit al celui care a fost Ioan Aflat va fi depus la Capela Cimitirului din Sângeorgiu de Mureş sâmbătă, 5 ianuarie, iar înmormântarea va avea loc luni, 7 ianuarie, de la ora 13.00, la Cimitirul din Sângeorgiu de Mureş.  Dumnezeu să-l odihnească în pace!


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Bilanțul final al proiectului „Din grijă pentru tine”. Dr. Simona Gurzu: “Doar 30% din cei consultați au fost declarați sănătoși fizic”

Distribuie În intervalul 10-12 martie s-a derulat, la Târgu Mureș, proiectul „Din grijă pentru tine”, …

0 comentarii

  1. Fie ca bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul în lumea celor drepţi şi să-i dea odihnă veşnică. Transmit pe această cale familiei greu încercate sincere condoleanţe

  2. Ne va lipsi tututor celor care l-am cunoscut…mai ales ca incep sa se imputineze oamenii buni! Caci a fost un om bun, un suflet mare, mereu cu o vorba buna, cu un zambet in priviri, plin de viata! Condoleante familiei!
    av. Valentin Bodea, baroul Brasov

  3. Saracutiu Cristian

    În aceste momente grele, împărtăşesc durerea şi ma alătur cu multă compasiune familiei Aflat, la trecerea în nefiinţă a celui care a fost un om deosebit, cu suflet mare, bun, prietenos şi un bun vecin.
    Fie ca bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul în lumea celor drepţi şi să-i dea odihnă veşnică. Transmitem pe această cale familiei greu încercate sincere condoleanţe.Relu Saracut,Edith Saracut şi fiul Cristian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.