Din vară începe construcţia Parcului HIFA Sanatate
  • Arina Moldovan
  • 0 comentarii
  • 107 Vizualizări

Din vară începe construcţia Parcului HIFA

Persoanele cu dizabilităţi cer în continuare ajutorul mureşenilor pentru strângerea de fonduri necesare construcţiei Parcului HIFA, un centru de îngrijire şi asistenţă socială unde vor putea beneficia de ajutor specializat pentru a deveni independente de familiile lor. În cadrul campaniei „Sprijină Parcul HIFA, sprijină viaţa! Numai împreună reuşim!” derulat de Asociaţia HIFA România- Ajutor pentru toţi, prin transmiterea unui număr de 8850 de SMS-uri din partea populaţiei s-a strâns în perioada 15 octombrie 2012-14 ianuarie 2013 suma de 17.700 euro, iar din partea firmelor, ONG-urilor, prin colectarea taloanelor de cărămidă, tablouri primite în donaţie pentru licitaţie şi alte donaţii din partea persoanelor fizice s-au strâns 38,185 lei.

Strângerea sumei de 750.000 euro

Având în vedere că s-a finalizat campania prin care se puteau dona 2 euro trimiţând un SMS la numărul de telefon 8845, conducerea Asociaţiei HIFA continuă strângerea de fonduri prin alte mijloace. „Obiectivul nostru este strângerea sumei de 750.000 euro pentru a avea şansa de a aplica un proiect european. Ce cerem în continuare de la persoanele fizice, juridice sau de a oricine, care este dornic să ajute este să ia în considerare că prin SS nu mai putem fi ajutaţi, însă în continuare vom fi prezenţi la Casa Deus Providebit între orele 11.00-12.00 unde ne pot dona bani prin cumpărarea taloanelor de cărămidă în valoare de 10, 50, 100, 500, 1000 lei. Pentru sponsorizări sau alt mod de a ne ajuta putem fi contactaţi telefonic sau personal la sediul asociaţiei noastre”, a declarat Iuliana Gyorfi, vicepreşedintele Asociaţiei HIFA România-Ajutor pentru toţi.

 Primele lucrări, în primăvară

Centrul care se doreşte a fi realizat în satul Păcureni, comuna Glodeni, prin serviciile medicale şi social-culturale pe care le va oferi va permite persoanelor cu dizabilităţi care rămân fără părinţi sau asistenţi maternali să nu ajungă în azile de bătrâni sau centre psihiatrice. „Suntem deja în faza de pregătire a proiectului, pentru aprobări şi cum le vom primi vom începe construirea parcului. Ne-am bucura dacă în cinci ani de zile s-ar realiza şi l-am pune în funcţiune. Primele lucrări cred că vor începe din primăvară sau începutul verii”, a mai spus vicepreşedintele Asociaţiei Hifa.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE