Home / Monden / Andrea Marin, hărţuită de jurnalişti la întoarcerea în ţară

Andrea Marin, hărţuită de jurnalişti la întoarcerea în ţară

Distribuie

Andreea Marin s-a întors în ţară sâmbătă seară, în jurul orei 21.00, la o zi şi jumătate după soţul ei, Ştefan Bănică jr. Potrivit România TV, vedeta a fost luată de o maşină de pe pista  Aeroportului Internaţional Henri Coandă.

Vedeta a postat încă un mesaj pe Facebook, după cel în care anunţase înainte de plecarea lor în vacanţă că se despart.De astă dată mesajul acuză fotoreporterii şi jurnaliştii  de agresivitate. „Am părăsit aeroportul într-o maşină privată, dar pe parcursul întregului drum către casă am fost hărţuite de paparazzi care ne-au urmărit în mod agresiv, ne-au pus de 2 ori în situaţia de a fi la un pas de accident, şoferul nostru a făcut cu greu faţă blocajelor când o maşină aparţinând unei emisiuni de can-can dintr-o televiziune privată a frânat brusc în faţa automobilului nostru pentru a ne face să ne oprim împotriva voinţei noastre , iar celelalte masini, aproximativ 10 la număr, care ne urmăreau ne-au înconjurat pentru a ne filma şi fotografia, neţinând cont că în vizorul lor se afla un copil de 5 ani înspăimântat de ceea ce i se întâmpla. La intrarea în garajul casei, agresivitatea fotoreporterilor a depăşit orice limită ce putea fi scuzată de interesul profesional“.

Nu vrea să-şi spele rufele în public

„Ce trebuie să se întâmple ca să înţelegeţi că aţi mers prea departe, până unde vă doriţi să ajungeţi?! Cât e de dificil de înţeles că există şi oameni care ştiu să îşi rezolve problemele în mod civilizat şi nu îşi doresc să îşi transforme viaţa într-o telenovelă, nu vor să îşi spele rufele în public, participând la tabloidizarea României? Cât trebuie să suporte copiii noştri pentru a satisface curiozitatea Dvs maladivă şi interesele Dvs pur comerciale? Care e limita dincolo de care e cazul să realizaţi că puneţi în pericol vieţile unor oameni şi acesta numai jurnalism nu se poate numi?

Vedeta vrea să-şi protejeze copiii

Vrem să fim cât se poate de clari în mesajul nostru: pentru oamenii de bun simţ şi care ne urmăresc cu interes de ani buni, declaraţia noastră a fost de ajuns. Au înţeles , au apreciat, au salutat discreţia noastră şi faptul că ştim să mergem împreună umăr lângă umăr în continuare şi să ne protejăm copiii.

Miză meschină

Pentru cei ce nu ne respectă, nu poate exista respect din partea noastră. Pentru cei cărora nu le pasă de suferinţa provocată copiilor nostri pentru o miză atât de meschină, nu există înţelegere din partea noastră. Nu avem datoria de a ne explica deciziile de viaţă personală mai mult decât am făcut-o deja şi nici nu o vom face. Dar nu vom sta cu braţele încrucişate faţă de cei care ne hărţuiesc şi ne încalcă drepturile, nouă sau familiei , mai ales copiilor noştri. Vom acţiona ferm, cu dovezi, pe care le avem deja. Vă rugăm să chibzuiţi cît se poate de bine şi să vă asumaţi fiecare gest de acest fel pe care îl veţi face de acum încolo.

Apel către patronii trusturilor media

Facem apel la patronii trusturilor media care sunt, negreşit, conştienţi de gravitatea faptelor angajaţilor şi care sunt părinţi la rîndul lor, astfel încât pot face un exerciţiu de imaginaţie punându-şi pentru o clipă propriii copii în locul copiilor noştri. Mulţumim pentru înţelegere acelora dintre Dvs care nu uită să fie oameni, înainte de toate. Andreea şi Ştefan Banică”


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Reghineanca Gliga Claudia, soacra primarului din Baia Mare, reținută, după ce a fost prinsă în flagrant pentru dare de mită

Distribuie Claudia Gliga, soacra primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost reținută de procurorii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.