Codul Galben prelungit în 27 de judeţe Social
  • Erika Marginean
  • 0 comentarii
  • 57 Vizualizări

Codul Galben prelungit în 27 de judeţe

Meteorologii au prelungit codul galben de ninsoare şi viscol pentru Bucureşti şi 27 de judeţe din nordul, estul şi sudul ţării, avertizarea fiind valabilă până sâmbătă, la ora 14.00.

Potrivit meteorologilor, vineri, în intervalul orar 14:00 – 20:00, în 13 judeţe din nordul şi centrul Moldovei, dar şi în zona Carpaţilor Orientali, va continua să ningă, iar vântul va mai avea intensificări îndeosebi în jumătatea sudică a Moldovei, viscolind şi spulberând zăpada.

Totodată, în perioada 25 ianuarie, ora 20:00 – 26 ianuarie, ora 4:00, în 11 judeţe din sudul Moldovei şi din cea mai mare parte a Munteniei, inclusiv municipiul Bucureşti, vântul va prezenta intensificări susţinute, depăşind la rafală 65-70 km/h. De asemenea, în jumătatea nordică a Moldovei, ninsorile vor slăbi treptat în intensitate, iar viteza vântului la rafală mai poate atinge 35-40 km/h.

Nu în ultimul rând, ANM menţionează că sâmbătă, între orele 4:00 şi 14:00, în 16 judeţe din sudul şi sud-estul ţării, inclusiv în Bucureşti, precum şi în sudul Moldovei, va ninge, iar vântul va depăşi la rafală 40-50 km/h în Oltenia şi Dobrogea, şi 55-70 km/h în Muntenia şi sudul Moldovei, viscolind zăpada.

Peste 30 de localităţi la nivel naţional, însumând mai mult de 17.650 consumatori, au rămăs fără alimentare cu energie electrică în urma evenimentelor meteorologice din ultimele ore, cea mai gravă situaţie fiind în judeţul Buzău, cu 20 de localităţi afectate.Conform datelor Ministerului Energiei prezentate, vineri, la Comandamentul de iarnă de la Palatul Victoria, la ora 07.00, unsprezece reţele de transport al energiei electrice erau afectate, iar alte şase au fost parţial afectate, având ca rezultat întreruperea curentului electric la circa 17.650 de consumatori.

Sursa Antena 3

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE