CSU Medicina, în faţa primei victorii din 2013 CSU Medicina CSŞ
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 36 Vizualizări

CSU Medicina, în faţa primei victorii din 2013

Echipa feminină de volei CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş va întâlni sâmbătă, 26 ianuarie, de la orele 18.00, pe teren propriu, formaţia Universitatea Cluj-Napoca, într-un meci contând pentru etapa a XIV-a a Diviziei A1.

Partida din sala „Anton Pongracz” din cadrul UMF va aduce foarte probabil prima victorie pentru echipa mureşeană de când pe banca tehnică a acesteia a revenit antrenorul bulgar Atanas Petrov. În cele trei etape disputate sub comanda acestuia, mureşencele au fost învinse în partidele cu Tomis Constanţa, CSM Lugoj şi Dinamo Romprest Bucureşti, toate în deplasare. Ultimele două deplasări au fost singurele etape disputate în acest an şi primele etape ale returului. Dacă la Lugoj echipa a avut o evoluţie slabă, la Bucureşti „medicinistele” au avut o cu totul altă faţă, fiind la un mic pas de a obţine o surpriză la una dintre cele mai puternice ale campionatului. Au cedat însă cu 3-2, după un prim set dominat, pierdut la limită în final şi două seturi câştigate. În partida de sâmbătă însă, gazdele pornesc mari favorite în faţa unei formaţii aflate pe ultimul loc al clasamentului, cu doar trei puncte. Acestea au fost obţinute în urma a trei înfrângeri cu 3-2, la care se acordă un punct. Unul dintre acestea l-au obţinut în tur, pe teren propriu, chiar în faţa echipei mureşene, rezultat care poate fi considerat o surpriză.

Lot întărit, noi perspective

CSU Medicina se află în acest moment pe locul VIII, cu 13 puncte, ultimul de play off. Este devansată de SCM U Craiova şi Unic Piatra Neamţ, ambele cu câte 15 puncte. După cvartetul fruntaş compus din Ştiinţa Bacău, Tomis Constanţa, Dinamo şi Volei Alba Blaj, ultimele două cu 26 puncte, se află CSM Bucureşti, cu 22 puncte. Pentru a ocupa un loc mai bun în vederea turneului play off, mureşencele vor avea de înfruntat pe teren propriu echipele aflate în luptă directă pentru locurile de la mijlocul grupului 1-8: Unic Piatra Neamţ, CSM Bucureşti şi SCMU Craiova. Cu un lot întărit de venirea lui Nemţanu şi Faleş, precum şi revenirea coordonatoarei Lorena Ciocian, mureşencele speră să reuşească ascensiunea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE