Avertisment prefecţilor, de la minister Administratie
  • Erika Marginean
  • 0 comentarii
  • 55 Vizualizări

Avertisment prefecţilor, de la minister

Ministrul de Interne, Radu Stroe a cerut prefecţilor, în cadrul comandamentului de iarnă convocat vineri seara la Guvern, să nu mai facă presiuni asupra Poliţiei Rutiere pentru a permite autocamioanelor şi TIR-urilor să intre pe drumurile închise circulaţiei sau cu circulaţia restricţionată.

El a arătat că Ministerul de Interne are la dispoziţie 10 elicoptere care pot fi solicitate pentru cazuri extreme care necesită îngrijire medicală de urgenţă.

„Poliţia, astăzi, a avut în stradă, în toată această zonă, 3.800 de poliţişti pentru a preveni orice fel de risc privind conducătorii auto care încearcă să treacă. Au încercat şi astăzi nişte tirişti să treacă. Au fost opriţi la timp şi, din această perspectivă, rog prefecţii sau le dau dispoziţie să nu mai forţeze nota pe considerente personale, subiective sau de interes de judeţ, să forţeze poliţia să dea drumul la autocamioane, la TIR-uri, atunci când poliţia apreciază că e riscant acest lucru. Foarte serios acest avertisment”, a spus Stroe.

Ministrul de Interne a mai spus că, în cursul zilei de vineri, poliţia a aplicat 106 sancţiuni, dintre care 19 pentru lipsa anvelopelor de iarnă.

„Iată că oamenii sunt inconştienţi dacă în acea zonă ei pornesc fără anvelope corespunzătoare. De aceea, cer poliţiei intransigenţă maximă, oricine ar suna, oriunde, că se întâmplă şi treaba asta”, a spus Stroe.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE