Lecţii video gratuite pentru elevi, de la Reea Invatamant
  • admin
  • 0 comentarii
  • 132 Vizualizări

Lecţii video gratuite pentru elevi, de la Reea

Compania Reea din Târgu-Mureş lansează noua versiune a portalului educatie.inmures.ro, prin care, elevii din întreaga ţară vor beneficia de lecţii gratuite în format video.

Lecții accesibile și ușor accesabile

Pe site-ul http://www.educatie.inmures.ro/ vor fi puse la dispoziţia elevilor lecții video de matematică pentru clasele a II-a și a III-a. Luna aprilie va aduce, însă, lecții complete de matematică, limba română și biologie pentru elevii claselor I – IV. “Cu ajutorul lecțiilor video, procesul de învățare este mult mai simplu, lecțiile astfel prezentate fiind accesibile și ușor accesabile. Nu în ultimul rând, părinții vor fi și ei beneficiari ai acestor lecții, ei putându-i ajuta mult mai ușor pe cei mici în sistematizarea materiei. Maniera originală aleasă pentru implementarea cunoștințelor va îmbunătăți semnificativ și relația profesor – elev – părinte”, a declarat Smaranda Fărcaş, PR specialist.

Mii de materiale didactice

Lecțiile video au fost concepute de cinci profesori din județul Mureș, iar echipa de la REEA care se ocupă de proiectul http://www.educatie.inmures.ro/ este formată din zece specialiști. După mai bine de patru ani de muncă, portalul a ajuns să conțină acum mii de materiale didactice pentru preșcolari și școlari, care le sunt oferite utilizatorilor în mod gratuit iar feedback-ul primit din partea acestora este unul pozitiv. Proiectul nu este primul de acest gen realizat de REEA. Echipa are o experiență vastă în implementarea proiectelor dedicate comunității: http://cultura.inmures.ro/, http://www.revistatus.ro/. Mai mult, prin intermediul portalului www.educatie.inmures.ro numeroase instituții de învățământ din Tîrgu-Mureș beneficiază de pagini web, realizate gratuit de către specialiștii Reea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE