Home / Cultură / Don Quijote și Sancho Panza poposesc în martie la Naţional

Don Quijote și Sancho Panza poposesc în martie la Naţional

Distribuie

Anul 2014 va începe în forță la Teatrul Național, actorii companiei Liviu Rebreanu urmând să înceapă repetițiile pentru spectacolul Don Quijote, în regia lui Mihai Măniuțiu, cu muzică și versuri de Ada Milea. Coregrafia spectacolului aparține Vavei Ștefănescu, scenografia lui Adrian Damian, iar din distribuția spectacolului fac parte: Raisa Ané,  Claudiu Banciu, Rareș Budileanu, Andrei Chiran, Csaba Ciugulitu, Mihai Crăciun, Costin Gavază, Cristina Holtzli, Cristina Iușan, Anca Loghin, Sergiu Marocico, Ciprian Mistreanu, Ștefan Mura, Luchian Pantea, Alexandra Țifrea și Tiberius Vasiniuc.  Premiera spectacolului este programată pentru a doua jumătate a lunii martie.

 

De asemenea, verificati

Prof. univ. dr. Augustin Lazăr, procuror general al României (2016-2019) susține conferința „Epopeea brățărilor regale dacice”

Distribuie Studenții UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, programele de studii de licență Istorie și Drept …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.