„Tigrii”, ca şi eliminaţi din Cupă BC Mures
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 82 Vizualizări

„Tigrii”, ca şi eliminaţi din Cupă

BC Mureş Târgu-Mureş a pierdut clar prima partidă din sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin. Echipa lui Srecko Sekulovic a cedat în sala Olimpia din Ploieşti în faţa celor de la CSU Asesoft cu 69-102 (16-21, 18-28, 19-29, 16-24) şi şansele pentru calificarea în Final four rămân mai degrabă teoretice. Fără Martinic şi Ivanovic, ambii cu probleme medicale, care se adaugă pe lista pe care se află de mai multă vreme Ciric, cu Peciukas nerefăcut suficient şi Mladenovic în zi slabă, mureşenii au început cu stângul partida şi gazdele s-au desprins la 11-3. BC Mureş a revenit la 11-8 şi a ratat câteva oportunităţi de a strânge scorul. Sasha Mladenovic a fost „căpăcit” însă de Burlacu şi a ratat singur cu panoul sau chiar dunkuri. Nici Păltinişanu nu l-a putut suplini şi prahovenii au încheiat sfertul cu cinci puncte avantaj. Sekulovic a încercat toate variantele posibile, rulând întreg lotul deplasat. Gazdele s-au desprins în sfertul secund la 10-12 puncte. BC Mureş a redus spre final la doar 5, dar ultimele două minute au căzut din nou şi la ecart s-au mai adăugat zece lungimi, avantajul fiind de 15 puncte la pauză.

O echipă resemnată

În partea a doua, în primele trei minute mureşenii au intrat deja în penalizare, după care avantajul s-a apropiat de 30 de puncte. Ploieştenii au găsit uşor culoare pentru aruncările de la distanţă, singurul de la mureşeni care s-a ridicat la nivelul lor fiind Silviu Lupusavei, care a înscris 6 coşuri din cele 8 ale oaspeţilor din afara semicercului. După un coş de la aproape mijlocul terenului în ultima secundă a sfertului trei reuşit de Lupusavei, cu 78-53 la ultima pauză, nu mai era mare lucru de schimbat. Arnautovic, în persepactiva jocului retur nu şi-a lăsat elevii să slăbească ritmul şi încercările „tigrilor” de a micşora handicapul au fost zadarnice. Finalul a arătat o echipă mureşeană resemnată, avantajul ajungând până la 36 de puncte. În partida retur, care se va disputa luni, 13 ianuarie, întoarcerea rezultatului poate fi trecută la categoria „miracole”.

Pentru BC Mureş au evoluat: Lupusavei 18 puncte (6×3), Mladenovic 13, Brown 15, Jelenic 5 (1), Jucan, Păltinişanu 4, Peciukas 5 (1), Jakb 8, Steff 1,  Baczo.

De la CSU Asesoft au înscris Lee 24, Mohamed 19 (4), Tica 14 (1), Marshall 12 (2), Adamovic 10 (2), Burlacu 8 (2), Szijarto 8 (2), Krapic 7 (1).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE