Jurnal de astre (1) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 46 Vizualizări

Jurnal de astre (1)

*Berbec

Nativii din Berbec vor reuși sâmbătă să facă tot ce și-au propus. Pe plan sentimental, s-ar putea să aveți probleme din cauza orgoliului. Ar fi bine să dați dovadă de mai multă răbdare cu persoana iubită. Vă sfătuim să vă faceți ordine în idei și să nu neglijați problemele casnice.

*Taur

Dimineață nu veți fi multumit de nimic si aveti tendinta sa criticati pe toata lumea. Va sfatuim sa nu va enervati pentru nimicuri. Calmati-va si nu provocati discutii in contradictoriu! Ar fi bine sa ii acordati mai multa atentie partenerului de viata.

*Gemeni
Nu este momentul sa incepeti noi activitati, pentru ca nu sunteti intr-o forma prea buna. S-ar putea sa intampinati cateva obstacole, dar le depasiti cu bine. Dupa-amiaza, va recomandam sa stati acasa, cu familia.

*Rac
S-ar putea sa fiti indispus din cauza dificultatilor financiare si sentimentale. Va sfatuim sa va concentrati asupra problemelor casei. Daca aveti ocazia sa mergeti intr-o vizita la prieteni, nu stati pe ganduri! Dupa-amiaza s-ar putea sa cunoasteti o persoana interesata sa porniti o afacere impreuna.

*Leu

Este posibil sa aveti probleme acasa, dar se pot rezolva rapid. Pentru a evita o cearta, nu trebuie decat o vorba buna sau un gest tandru la adresa partenerului de viata. Nu sunteti deloc multumit de situatia financiara, dar nu este cazul sa va ingrijorati. In curand veti primi bani de unde nu va asteptati.

*Fecioară

Dimineață s-ar putea sa fiti confuz, ceea ce va poate afecta relatiile sentimentale. Va recomandam sa fiti calm si sa nu provocati o cearta cu partenerul de viata. Spre seara, este posibil sa mergeti in vizita la prieteni. Nu neglijati odihna! Cu următoarele șase zodii ne întâlnim peste câteva minute aici la Jurnal de astre!

 

 

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 http://youtu.be/sKFxpvJubwI

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE