Home / Reghin / Jurnal de astre (1)

Jurnal de astre (1)

Distribuie

*Berbec

Ar fi bine să nu vă asumați nici un risc. Starea de nervozitate pe care o resimțiți vă poate afecta pe toate planurile. Vă sfătuim să nu vă deplasați cu autoturismul, pentru că sunteți predispus la accidente de circulație din vina dumneavoastră. Evitați discuțiile în contradictoriu!

*Taur

Veți avea de rezolvat multe probleme pe care le tot amânati de câteva zile. În cursul dimineții veți fi cam agitat, pentru că nu știți de unde să începeți. Acordați prioritate problemelor importante! În partea a doua a zilei de marți s-ar putea sa primiti musafiri. Ar fi bine să evitați speculațiile de orice fel.

 *Gemeni
Vă sfătuim să evitați călătoriile lungi și vizitele prelungite. Din cauza oboselii acumulate, sunteti irascibil și riscați să provocați o ceartă. Ar fi bine să vă limitați la activități de rutină și să acordați mai mult timp odihnei. Seara, un prieten vă propune o afacere. Ar fi mai bine să nu luați nici o decizie, mai bine lăsați-o pe mai târziu!

 *Rac
În cursul dimineții veți o veste neplacută de la șeful dumneavoastră, care vă va indispune pentru tot restul zilei. S-ar putea să fie vorba despre o penalizare pentru întârzierea unei lucrări importante. Nu vă manifestați nervozitatea! Sfaturile unui coleg de serviciu vă sunt foarte utile.

 *Leu

Aveți reușite pe plan profesional, dar cu pretul unor ore de muncă suplimentare. Atenție la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dumneavoastră, încearcă să vă atragă într-o ceartă. Partenerul de viață este nemulțumit de faptul că trebuie sa lucrați peste program. Se pare că după-amiază aveați planificată o vizită la rude.

 *Fecioară

S-ar putea să aveți discuții dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoana respectivă întârzie să-și achite o datorie. În partea a doua a zilei sunteți predispus la probleme de sănătate sau chiar la accidente. Vă sfătuim să evitați călătoriile. Cu următoarele șase zodii ne întâlnim peste câteva minute aici la Jurnal de astre!

 

 

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 http://youtu.be/Ys0xp5Pw2Gc


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ziua Mondială de Rugăciune, la Biserica Evanghelică C.A. Reghin

Distribuie Biserica Evanghelică din Reghin a fost gazda unei noi seri de suflet organizată cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.