Jurnal de astre 1 Reghin
  • andreea.milasan
  • 0 comentarii
  • 52 Vizualizări

Jurnal de astre 1

*Berbec

Nu este o perioadă potrivită pentru întâlniri cu prietenii sau pentru afaceri. Sunteti mofturos si nu prea aveti chef de vorba. Amanati cumparaturile si investitiile! Exista riscul sa luati decizii neinspirate. Pe plan sentimental, totul este în regulă. Va sfatuim doar sa acordati mai multa atentie persoanei iubite.

 *Taur

Încercați sa nu va asumați prea multe responsabilitati! Riscati sa nu va iasă mare lucru. Primiți o mână de ajutor de unde nici nu vă așteptați. Duminică seară veți merge la prieteni si veți uita de toate problemele de peste zi.

*Gemeni
S-ar putea să fiți confuz și să aveti dificultăți de comunicare. Nici intuitia nu va ajuta din cale afara, asa ca ar fi bine sa nu mergeti la risc. Vă sfatuim sa nu neglijati odihna. Trebuie să vă reîncărcați bateriile.

*Rac
Nu este o perioadă favorabilă pentru investiții și planuri de viitor. În schimb, relațiile sentimentale vă oferă mari satisfacții. Evitați afacerile la marginea legii, pentru că riscați să aveti probleme!

 *Leu

Nu este momentul să începeți activități dificile, pentru că vă lipsește simțul practic. Ar fi bine să nu luați nici o inițiativă la serviciu sau în afaceri. S-ar putea sa nu fiti prea inspirat.

 *Fecioară

Dimineață veți fi putin confuz, motiv pentru care s-ar putea sa nu va faceti inteles prea usor. Va sfatuim sa va ordonati ideile. Daca doriti sa cumparati ceva de valoare, nu incercati sa-i faceti partenerului de viata o surpriza! Sfatuiti-va inainte de a da banii!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE