Home / Reghin / Jurnal de astre (1)

Jurnal de astre (1)

Distribuie

 *Berbec

Nativii din berbec vor face cunostință cu o persoană deosebita care îi va ajuta sa intre în afaceri. Își vor putea îndeplini visele destul de repede, cu conditia să evite orice fel de speculatii. Relațiile cu persoana iubită sunt foarte bune, mai ales în a doua parte a zilei.

 *Taur

O cunoștință vă propune sa colaborați intr-o afacere. Va sfatuim sa acceptati, pentru ca sunt sanse sa scapati de problemele financiare.

Ar fi bine să vă ocupați și de problemele de familie. Încercați să terminați ce ați început! Vă sfătuim să aveți rabdare cu partenerul de viață și să ii ascultati sugestiile.

 *Gemeni
O intalnire neasteptata vă dă programul peste cap. Se pare ca veți face cunostinta cu o persoana cu care veti putea face afaceri. Va sfatuim sa va abtineti de la speculatii. Ar fi bine sa nu promiteti nimic daca nu sunteti sigur ca va puteti tine de cuvant.

 *Rac
Aveti un spirit practic deosebit si prindeti din zbor o afacere profitabila. In plus, s-ar putea sa vi se propuna o colaborare. Va recomandam sa nu luati nici o decize importanta fara sa va consultati cu partenerul de viata. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti musafiri de la care primiti un cadou deosebit.

 *Leu

Va sfatuim sa nu incepeti nimic nou pana nu terminati treburile urgente. Comunicati cu multa usurinta si aveti posibilitatea sa va faceti prieteni noi. Puteti avea succes in activitati casnice, dar este recomandabil sa nu luati decizii de unul singur.

 *Fecioară

Veți fi intr-o forma deosebita, de care va sfatuim sa profitati. Este o zi buna pentru investitii, dar si relatiile sentimentale sunt favorizate. Pe plan financiar nu aveti probleme, iar cu sanatatea stati bine. Petreceti seara in mijlocul familiei. Cu următoarele șase zodii ne întâlnim peste câteva minute!

 http://youtu.be/qPRxkKIJV0M

 

 

De asemenea, verificati

„Lumină din Lumină”, concert extraordinar de muzică corală sacră la Reghin

Distribuie Iubitorii muzicii din municipiul Reghin sunt invitați joi, 7 aprilie, începând cu ora 19 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.