Home / Reghin / Jurnal de astre (2)

Jurnal de astre (2)

Distribuie

Balanţă
Veţi putea obţine cu uşurinţă câştiguri financiare. Vă recomandăm să nu începeţi mai multe treburi simultan. Evitaţi speculaţiile şi ţineţi cont de sfaturile celor apropiaţi! Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna.

 *Scorpion

Veţi reuşi să îi tramsmiteţi partenerului de viaţă entuziasmul care vă caracterizează şi, împreună, veţi face planuri ambiţioase, pe termen lung. Vă sfătuim să nu vă pierdeţi în detalii şi să nu vă risipiţi inutil energia creatoare. După-amiază, veţi merge într-o vizită la o rudă mai în vârstă, unde vă veţi simţi foarte bine.

 *Săgetător
Prietenii şi persoana iubită vor fi nemulţumiti pentru că vă dedicaţi prea mult studiului şi muncii. Satisfacţiile intelectuale vă determină să nu ţineţi cont de părerile celor din jur. Vă sfătuim să nu vă neglijaţi familia. Încercaţi să nu vă rupeţi de problemele de zi cu zi, pentru că puteţi avea surprize neplăcute!

 *Capricorn

Dimineaţă veţi fi plin de energie şi îi veţi mobiliza pe cei din jur. Va fi o zi bună pentru activităţi profesionale. Vă sfătuim să vă folosiţi creativitatea pentru proiecte pe termen lung.

 *Vărsător

La serviciu, veţi reuşi să puneţi în practică idei originale, însă vă recomandăm să nu vă aşteptaţi la aprecieri din partea colegilor. După-amiază este posibil ca o persoană mai în vârstă să vă provoace la discuţii în contradictoriu. Fiţi diplomat şi nu spuneţi tot ce gândiţi! Cei din jur s-ar putea să vă înţeleagă greşit.

 *Peşti
Veţi fi într-o formă intelectuală bună, care vă va influenţa favorabil relaţiile cu cei din jur. Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Vă recomandăm să le ascultaţi sfaturile. Spre seară, încasaţi o sumă importantă de pe urma unei afaceri.

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ziua Mondială de Rugăciune, la Biserica Evanghelică C.A. Reghin

Distribuie Biserica Evanghelică din Reghin a fost gazda unei noi seri de suflet organizată cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.