Zăpadă bună pe pârtia de schi din Sovata ! Recomandări zi de zi
  • admin
  • 0 comentarii
  • 1167 Vizualizări

Zăpadă bună pe pârtia de schi din Sovata !

Amatorii sporturilor de iarnă și cei care au dus dorul zăpezii pot să-și pregătească bagajele pentru o excursie de weekend la Sovata. Atât pârtia mare, cât și cele din complexul aflat sus, la capătul instalației de telescaun, sunt pregătite pentru amatorii sporturilor de iarnă. Ieri la prânz ningea la Sovata, iar tunurile de pe pârtie au oferit necesarul optim de zăpadă.

Pentru pârtia mare poate fi folosită instalația de telescaun (abonament de 70 lei/zi sau 6lei/urcare pentru adulți și 4 lei pentru copii), iar la partiile mici funcționează instalația de teleschi (40 lei/ zi sau 2 lei/urcare).

Cei care doresc să rămână peste noapte în complexul de lângă pârtii au cazare cu mic dejun inclus la prețul de 70 de lei/persoană, iar restaurantele din zonă le oferă posibilități de a servi masa, un ceai sau un vin cald.

Vasile Hârșan, administratorul firmei care deține instalațiile de la compelxul de agrement, a oferit detalii despre starea pârtiei: “Avem zăpadă suficientă și tot ce ne mai trebuie pentru a oferi pârtii bune de schiat. Instalațiile funcționează, servicii bune de cazare și masă există, astfel încât musafirii noștri se pot simți foarte bine. “

A consemnat Florin Marcel Sandor

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE