Proiectul “10 pentru Europa”, lansat de liberali Politic
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 279 Vizualizări

Proiectul “10 pentru Europa”, lansat de liberali

Tinerii și studenții liberali mureșeni au lansat vineri, 24 ianuarie, proiectul național “10 pentru Europa”, prin care Partidul Național Liberal (PNL) oferă șansa tinerilor de a se promova în politică și de a accede pe lista cu candidați la alegerile europarlamentare.

La eveniment au fost prezenți peste 70 de tineri liberali din judeţul Mureș interesați de această oportunitate, “10 pentru Europa” fiind susținut și de Ciprian Dobre, liderul PNL Mureş şi președintele Consiliului Județean Mureș, precum şi de Ionela Ciotlăuş, viceprimar al municipiului Târgu-Mureş, care au fost prezenți la eveniment și le-au transmis tinerilor să folosească această șansă pentru a-și promova proiectele politice și să lupte pentru valorile în care cred.

Adu Europa acasă!

“10 pentru Europa” este un proiect prin care tinerii competenți ai României vor ajuge pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare din 2014. Inițiatorii proiectului național sunt președinții Cluburilor Studenţeşti Liberale (CSL) și Tineretului Naţional Liberal (TNL) din România. “Tineretul are un rol foarte important în politică deoarece vine cu un suflu nou și idei moderne. Ca să fac o comparație, așa cum elevul pe parcursul școlii își schimbă profesia pe care dorește să o urmeze, așa și tineretul în politică, pe parcursul anilor, vede sau cunoaște toate laturile funcțiilor alese. Acest proiect, pe lângă partea de teorie benefică viitorului politician, în cazul acesta polica europeană, aduce și un plusvaloare participanților, deoarece dezbaterile publice și discuțiile cu parlamentari europeni cu experiență nu fac decât să întărească partea teoretică. Suțin acest proiect și cred că doar prin astfel de proiecte putem promova oamenii potriviți în funcții potrivite pentru cunoștințele și capacitățile lor”, a declarat Dan Iernuțan, președintele TNL Mureș. “Proiectul “10 pentru Europa” este cel mai ambițios proiect al unei organizatii politice de tineret din România. Principiul liberal al competiției deschise și transparența de selectare a candidaților stau la baza proiectului prin care tinerii se pot lansa în politică, își pot testa cunoștințele despre Uniunea Europeana și pot sa își demonstreze calitățile de lideri. Un mare avantaj este interacțiunea dintre mediile online de socializare și cetățeni prin promovarea și apoi prezentarea unor strategii în cadrul unor evenimente locale sau regionale”, a afirmat Horea Şarlea, liderul CSL Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE