Home / Reghin / Jurnal de astre (1)

Jurnal de astre (1)

Distribuie

Berbec 

Este momentul să vă folosiți inspirația și creativitatea la locul de muncă sau în afaceri. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Evitați să îi faceți reproșuri partenerului de viață și aveți mai multă răbdare cu membrii mai tineri ai familiei!

Taur 

Zi bună pentru realizări importante pe plan social și material. Profitați de ocaziile care apar, pentru că aveți șanse să obțineti câștiguri frumoase! Vă sfătuim să aveți răbdare și să nu fortați lucrurile. Lăsați totul să curgă de la sine!

Gemeni 
S-ar putea să întâmpinați dificultăți la serviciu, din cauză că sunteți stresat de problemele bănești. Vă sfatuim să vă păstrați calmul, altfel puteți avea probleme cu sănătatea din cauza stresului. Ascultați sfaturile unui prieten care încearcă să vă redea buna dispoziție!

Rac 
Simțiți nevoia să faceți ceva deosebit, să ieșiți din șabloane. Încercați! Este mai bine decât să vă pierdeți timpul cu nimicuri! Veți putea face schimbări în casă sau să călătoriți. Vă sfătuim să nu investiți sume mari fără să vă consultați cu partenerul de viață, pentru a nu risca o ceartă.

Leu 

Veți avea ocazia să faceți o schimbare importantă pe plan profesional: fie găsiți alt loc de muncă, fie veți fi avansat. Oricum, partenerul de viață nu este multumit, pentru că va trebui să munciți mai mult. Vă sfătuim să nu luați hotărâri în grabă, ca să nu regretați mai târziu.

Fecioară  

Dimineață veți afla o veste rea cu privire la o persoană cunoscută și veți fi nevoit să vă schimbați programul. S-ar putea chiar să plecați într-o călătorie. Partenerul de viață reușește să vă liniștească și vă ajută să vă limpeziți gândurile. Vă sfătuim să vă odihniți mai mult. 

 

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

INTERVIU. Reghineanca Mirona Maura Toncean, două medalii de argint la Campionatul Național de Dans Sportiv

Distribuie Perechea alcătuită din Darius Gabriel Danciu și Mirona Maura Toncean, sportivi legitimați la clubul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.