Jurnal de astre (2) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 51 Vizualizări

Jurnal de astre (2)

Balanţă 
În prima parte a zilei veți avea o stare confuză la serviciu și la o întâlnire cu prietenii. Vă sfătuim să nu începeți mai multe treburi deodată. Fiți mai prudent când vorbiți, pentru că s-ar putea să nu vă puteți respecta promisiunile! Evitați ceartă cu o femeie! După-amiază vă simțiți mult mai bine în mijlocul familiei.

Scorpion 

O rudă apropiată vă invită la o petrecere în ultima clipă. Cheltuielile pe care sunteți nevoit să le faceți vă depășesc și trebuie să vă împrumutați. Vă sfătuim să nu vă faceți probleme, pentru că totul se rezolvă mai ușor decât credeți. Încercați să terminați ce ați început!

Săgetător 
Plecați într-o călătorie în care aveți mari satisfacții pe plan social și financiar. Întâlniți o persoană care vă propune o colaborare nesperat de avantajoasă. Vă sfătuim să acceptați oferta. Nu fiți nerăbdător! Ar fi bine să țineți cont de intuiție.

Capricorn 

La serviciu au loc schimbări neașteptate. Este posibil să se manifeste nemulțumirile acumulate în timp. Vă recomandăm să nu semnați liste de adeziuni, pentru că s-ar putea să vă legați la cap fără să vă doară.

*Vărsător 

Veți fi nevoit să faceți cheltuieli neprevăzute, cu care partenerul de viață nu este de acord. Este posibil chiar să ajungeți la ceartă. Spre seară, veți primi un telefon care vă va schimba programul pentru a doua zi. S-ar putea să fie vorba despre o delegație urgentă. Vă sfătuim să fiți prudent.

*Peşti 
Dimineață veți primi o veste despre o moștenire și deveniți agitat. După-amiază vă pregătiți să plecați într-o călătorie împreună cu întreaga familie. Este posibil să aveți dificultăți de comunicare cu colegii și cu prietenii. Vă recomandăm să nu vă grăbiți. Concentrați-vă asupra problemelor urgente! 

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE