Crimă misterioasă în zona Gării Mici Social
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 1154 Vizualizări

Crimă misterioasă în zona Gării Mici

O tânără care locuia într-o garsonieră închiriată într-un bloc de locuinţe de pe strada Mărăşti nr. 27, în zona Gării Mici din Târgu-Mureş, a fost ucisă, marţi seara, cu o crizime ieşită din comun. După comiterea abominabilei fapte, în încercarea de a-şi acoperi urmele, autorul crimei a înfăşurat victima într-un covor şi a simulat o explozie prin acumulare de gaz metan. Miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş a anunţat că a fost reţinut un suspect, împotriva căruia s-a dispus începerea urmăririi penale.

„Corpul a fost incendiat şi a fost lăsat deschis aragazul”

La puţin timp după explozia de marţi seara, în jurul orei 22.40, echipele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, E.ON Gaz Distribuţie şi Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, însoţite de prefectul Corneliu Grosu, au ajuns la locul tragediei. „Avem o persoană de sex femeiesc în interiorul locuinţei, se pare că a fost învelită cu un material textil, corpul a fost incendiat şi a fost lăsat deschis aragazul. În momentul în care s-a acumulat cantitatea minimă pentru a se produce o explozie, s-a produs deflagraţia, dar victima era decedată”, a declarat, „la cald”, comisar şef Alexandru Câmpeanu, adjunctul şefului IPJ Mureş. „Victima era înfăşurată într-un covor şi posibil legată cu un cablu. Încă nu avem toate elementele, era pe podea. Ipoteze pot fi multe, deocamdată trebuie să administrăm toate probele de la faţa locului, după ce avem toate elementele vom formula ipoteze. După părerea noastră, în momentul în care s-a produs explozia, femeia era moartă. Acest lucru îl va stabili cu certitudine medicul legist care va efectua necropsia. Cadavrul este într-o stare de carbonizare”, a mai spus Alexandru Câmpeanu.

De asemenea, adjunctul şefului IPJ Mureş a mai precizat că victima avea loc de muncă în Târgu-Mureş şi era originară într-o localitate din apropierea municipiului. De asemenea, potrivit Agerpres, Alexandru Câmpeanu a mai spus că dacă existau acumulări de gaz metan şi s-ar fi produs o explozie în urma unei scântei, atunci structura de rezistenţă a blocului ar fi fost afectată, garsoniera fiind la parter, şi că întâi a fost incendiul, iar apoi s-a produs explozia.

Patru acuzaţii împotriva suspectului

Miercuri, la ora 13.15, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a unui suspect pe nume Szalai Lorand. Împotriva acestuia s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor deosebit de grav, tâlhărie, profanare de morminte şi distrugere. „Din probatoriul administrat a rezultat faptul că în data de 28 ianuarie 2014, învinuitul Szalai Lorand i-a aplicat victimei G.S. mai multe lovituri directe cu un corp tăietor-înţepător de tipul cuţitului, cauzându-i leziuni traumatice care au condus la decesul acesteia. În aceleaşi împrejurări, învinuitul Szalai Lorand a luat mai multe bijuterii aparţinând victimei, în scopul însuşirii pe nedrept. Totodată, în vederea ştergerii urmelor infracţiunilor, acesta a distrus prin incendiere locuinţa victimei”, a precizat procuror Angela Barbu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalului Mureş, care a mai afirmat că din primele cercetări a reieşit faptul că suspectul a pătruns în locuinţa tinerei cu acordul acesteia.

Victima, cont şters pe Facebook

Potrivit unor surse ale cotidianului „Zi de Zi”, victima se numeşte Gall Zsuzsanna, o tânără destul de activă pe Facebook, reţea de socializare unde contul a fost disponibil până miercuri, în jurul orei 18.40, când acesta a fost şters de cineva.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE