Loredana, concert “Magic” la Palatul Culturii Monden
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 136 Vizualizări

Loredana, concert “Magic” la Palatul Culturii

Îndrăgita solistă Loredana va susţine un concert marţi, 1 aprilie, de la ora 19.30, în Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu-Mureş. Evenimentul este organizat în cadrul unui amplu turneu naţional susţinut de Loredana, intitulat “Magic”, care va cuprinde 15 dintre cele mai importante oraşe din România.

Experienţă unică şi irepetabilă

Showbiz-ul românesc a fost zguduit în noiembrie de spectacolele “Magic”, pe care Diva României le-a susţinut la Sala Palatului din capitală, concertul “Magic” fiind declarat “cel mai tare concert al unui artist român”, Loredana impresionând publicul cu o producţie grandioasă şi cu un impresionant show live, încărcat de emoţie, culoare şi magie. Turneul naţional “Magic” va cuprinde toată ţara, astfel încât toţi cei care nu au ajuns în toamnă la Sala Palatului să trăiască experienţa unică a unui show marca Loredana, care rivalizează cu marile producţii internaţionale. “De-abia aştept să pornim cu show-ul “Magic” în toată ţara! Îi aştept pe toţi fanii mei în sălile de spectacole pentru a trăi o experienţă unică şi irepetabilă! Pe curând, cu dragoste!”, a transmis Loredana.

Show de aproape trei ore

Potrivit organizatorilor, concertul Loredanei va consta într-o incursiune muzicală de aproape trei ore prin cariera fabuloasă a unei artiste complexe şi totale care abordează toate genurile muzicale cu aceeaşi strălucire incomparabilă. Playlist-ul concertelor va conţine cele mai mari hituri ale Loredanei, inclusiv noul single “Lumea ta”, interpretat împreună cu Carla’s Dreams şi lansat la sfârşitul lunii decembrie.

Bilete de 80 şi 100 de lei

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol şi online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, bilet.ro. În funcţie de categorie, biletele se pot achiziţiona la preţul de 100 de lei pentru categoria I şi 80 de lei pentru categoria a II-a.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE