Venituri în creştere cu 37% estimate la Parcul Industrial Business
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 103 Vizualizări

Venituri în creştere cu 37% estimate la Parcul Industrial

Consilierii judeţeni au votat joi, 30 ianuarie, într-o şedinţă ordinară de lucru, bugetul de venituri şi cheltuieli pentru anul 2014 al Parcului Industrial Mureş, la sumele de 1,99 milioane lei, respectiv 1,97 milioane lei.

Negocieri cu doi potenţiali chiriaşi

Managerul Parcului Industrial Mureş, Nagy Istvan, a declarat că majorarea bugetului cu 530.000 lei comparativ cu anul 2013 este argumentată prin majorarea taxelor de administrare şi încheierea unui nou contract pentru Incubatorul de Afaceri. „Faţă de execuţia bugetară din 2013 veniturile cresc cu aproape 37% şi cheltuieile sub 7%”, a explicat Nagy Istvan. „Creşterea se bazează pe patru elemente în principal. Unul dintre ele este creşterea sumei colectate din taxele de admnistrare în anul în curs, suntem în negocieri cu două societăţi care totuşi sperăm să nu păţim ca anul trecut şi vor deveni clienţi ai Parcului Industrial şi un alt element este la partea de venituri. În curând vom încheia un nou contract pentru Incubatorul de Afaceri, ciclul doi de incubare şi prin acest program vom atrage nişte fonduri pentru administrarea Incubatorului”, a arătat managerul Parcului Industrial Mureş.

Preţuri mai mari la utilităţi

Totodată, managerul Parcului Industrial Mureş şi-a exprimat îngrijorarea vis a vis de creşterea cheltuielilor cu utilităţile. „La partea de cheltuieli este o creştere foarte mică, care în principal se datorează cheltuielilor cu utilităţile, pe care nu avem cum să le evităm pentru că acele consumuri sunt şi cum preţurile la nivel naţional cresc, cresc implicit şi cheltuielile cu utilităţile”, a subliniat Nagy Istvan.

Vasile Filimon, învăţături pentru manager

Acesta a fost ironizat, în timpul şedinţei, de Vasile Filimon, liderul facţiunii PDL din Consiliul Judeţean Mureş. „Am încercat în cadrul Comisiei să îl învăţ pe domnul manager de la Parcul Industrial că atunci când se întocmeşte un buget trebuie să îl faci un pic mai pesimist. De ce? Pentru că dacă veniturile cresc vii cu o rectificare pozitivă şi toată lumea te laudă”, a afirmat Vasile Filimon.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE