Jurnal de astre (1) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 111 Vizualizări

Jurnal de astre (1)

Berbec

Veți fi tentat să amânați o vizită programată, cu riscul să tensionați relațiile cu partenerul de viață. Se pare că veți fi indispus din cauza unui eșec în afaceri. Pastrați-vă calmul și limitați-vă la activități de rutină, care vă solicită mai puțin!

Taur

Veți fi foarte preocupat de problemele financiare și aveți tendința să neglijați relațiile sentimentale. Nu este exclus ca partenerul de viață să vă reproșeze acest lucru. După-amiază veți fi invitat la o petrecere. Dacă reușiți să vă detașați de problemele cotidiene, vă veți simți foarte bine.

Gemeni
Sâmbătă nu veți fi prea comunicativ și ar fi bine să amânați întâlnirile de afaceri. Nu este momentul sa luati decizii importante in domeniul profesional, pentru ca riscati sa fie gresite. Va sfatuim sa va dedicati unor activitati relaxante si sa acordati mai multa atentie partenerului de viata.

Rac
Veți avea mari șanse de reusită in toate activitatile legate de camin, cu conditia sa va organizati bine timpul. Este recomandabil sa amanati deciziile importante in afaceri. Petreceti seara in familie. Incercati sa va relaxati!

Leu

Capacitatea creativă atinge o cota ridicata si ar fi bine sa o folositi pentru rezolvarea problemelor profesionale si de afaceri. Relatiile sentimentale pot fi foarte bune, daca va stapaniti tentatia de a-i face reprosuri persoanei iubite.

Fecioară

In prima parte a zilei veți fi cu capul in nori. Pana reusiti sa reveniti cu picioarele pe pamant, va sfatuim sa fiti prudent si sa nu va implicati in activitati importante. Aveti grija ce spuneti! Exista riscul sa jigniti o persoana mai in varsta din familie.

 

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 http://youtu.be/y0fCmUbLv40

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE