Jurnal de astre (2) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 70 Vizualizări

Jurnal de astre (2)

Balanţă
Se pare că aveți probleme pe plan sentimental și deveniți irascibil. Păstrați-va calmul si nu va grabiti sa reacționați! Sfaturile prietenilor vă pot fi foarte utile, dacă vă temperați orgoliul și încăpățânarea.

Scorpion

Survin evenimente neașteptate care vă dau programul peste cap. Se pare că veți fi nevoit să plecați într-o delegație anunțată în ultimul moment. Partenerul de viață este nemulțumit de schimbarea de program. Cu calm și înțelegere, veți putea evita un conflict în familie.

Săgetător
Din cauza dificultatilor financiare, sunteti tentat sa renuntati la o calatorie in interesul familiei. Este o decizie delicata, pentru ca riscati sa va indispuneti partenerul de viata. S-ar putea ca explicatiile dumneavoastra sa nu fie suficient de convingatoare si sa fiti gresit inteles. Nu uitati ca vorba dulce, mult aduce!

Capricorn

In prima parte a zilei de sâmbătă veți fi indispus din cauza unei decizii grăbite luate de partenerul de afaceri în privința unei investiții. Pastrați-vă calmul, dacă nu vreți sa complicati situatia! Va sfatuim sa va relaxati si sa va detasati de problemele cotidiene, pentru a nu tensiona atmosfera din familie.

 Vărsător

Ati facut mari eforturi pentru a gasi noi surse de venituri, iar acum va simtiti epuizat. Va sfatuim sa nu fortati lucrurile si sa aveti rabdare. In curand, un prieten vă va propune o colaborare. In aceasta perioada nu sunt recomandate speculatiile.

 Peşti
In prima parte a zilei veți fi cam visator si aveti tendinta sa neglijati problemele importante pe care le aveti de rezolvat. Nu este momentul sa incepeti noi activitati, pentru ca riscati sa luati decizii gresite. Nu refuzati ajutorul oferit de un prieten!

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE