Share

Home / Cultură / Concurs literar de 1 şi 8 Martie

Concurs literar de 1 şi 8 Martie

Fundaţia Culturală „Cezara Codruţa Marica” şi Centrul de Studii Literare „Grigore Vieru” din Târgu-Mureş, în parteneriat cu revista “Vatra veche”, organizează a X-a ediţie a concursului  interjudețean de creație artistică “Amândoi, în aburul pâinii”,, dedicat zilelor de 1 şi 8 Martie. “Elevii din judeţele Mureş, Bistriţa-Năsăud, Sibiu, Alba, Braşov, Cluj, Hargita şi Covasna sunt aşteptaţi să se înscrie  cu creaţii originale, versuri,  pagini de proză literară sau desene care să exprime trăirea caldă, frumuseţea, sinceritatea, bucuria, bunătatea, speranţa care luminează la vârsta copilăriei sau a adolescenței  relaţiile de viaţă, în special cele educative, dintre copil şi mamă. Cei care doresc să participe la concurs vor trimite creaţiile, însoţite de date personale ale concurentului: şcoala, clasa, profesorul îndrumător, domiciliul, numărul de telefon etc., pe adresa: Fundaţia Culturală „Cezara Codruţa Marica”, Târgu-Mureş, Bulevardul Cetăţii nr. 13, sau pe adresa de e-mail: valentin_marica@yahoo.it, până în data de 5 martie 2014”, a precizat Nicolae Băciuţ, organizator.

Share

0 comentarii

  1. Dar cei din Suceava nu pot participa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Prima fabrică de instrumente muzicale din Republica Moldova, deschisă de cunoscutul lutier reghinean Vasile Gliga. Investiţie simbol de Centenar

Lutierul reghinean Vasile Gliga a inaugurat sâmbătă, 1 Decembrie, o fabrică de instrumente muzicale în …

Share
Share