Ciprian Dobre: “În județul Mureș, toate instituțiile cu atribuții în situațiile de urgență, sunt pregătite să facă față oricărei provocări” Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 51 Vizualizări

Ciprian Dobre: “În județul Mureș, toate instituțiile cu atribuții în situațiile de urgență, sunt pregătite să facă față oricărei provocări”

Ziua de 28 februarie marchează aniversarea protecției civile din România. Acum 81 de ani, Regele Carol al II-lea semna Înaltul Decret Regal, publicat în Monitorul Oficial al României, ca Regulament al Apărării Pasive contra atacurilor aeriene. Protecţia Civilă este o componentă a apărării naţionale, formată din profesioniști ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă și voluntari.

Prezent la evenimentul aniversar, care a avut loc la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș, Ciprian Dobre, Președintele Consiliului Județean Mureș a remarcat curajul și spiritul de sacrificiu al activiştilor profesionişti şi voluntari.

“Vă mulțumesc pentru că aveți grijă de noi pe timp de pace. În județul Mureș, prin implicarea dumneavoastră, toate instituțiile cu atribuții în situațiile de urgență, sunt pregătite să facă față oricărei provocări. Salut colaborarea dintre instituțiile care asigură siguranța cetățeanului și vă asigur că echipa Consiliului Județean Mureș va fi alături de Inspectoratul pentru Situații de Urgență și că vom asigura o dotare tehnică performantă, fiind conștienți că siguranța salvatorilor este corolarul siguranței cetățeanului”, a declarat Ciprian Dobre

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE