Nicu Mihoc te învaţă cum să vorbeşti bine în public Social
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 384 Vizualizări

Nicu Mihoc te învaţă cum să vorbeşti bine în public

JCI Târgu-Mureş organizează luni, 10 martie, de la ora 19.00, în Saga, un curs nou de Public Speaking. De această dată, actorul Nicu Mihoc îi va învăţa pe cei prezenţi cum să vorbească bine în public, să fie expresivi, încrezători şi calmi, pentru ca prezentările să aibă impactul dorit. „Ne pregătim de o nouă ediţie de Public Speaking  luni, 10 martie, ora 19, în Saga, care, chiar dacă nu te va face să-ţi doreşti să fii actor sau să vorbeşti în public, te va provoca să încerci măcar o data să pătrunzi în această fascinantă lume. Poate îţi va plăcea, poate nu. Dar măcar ştii că ai incercat. Actorul Nicu Mihoc, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de teatru din Târgu-Mureş, nominalizat la Gala Premiilor UNITER 2013, Premiul ”Cel mai bun actor în rol principal”, te învaţă cum să fii un bun vorbitor în public, să fii expresiv, calm, încrezător, iar prezentarile tale să aibă impactul dorit”, a precizat Carmen Moldovan, preşedintele JCI Târgu-Mureş.

Public Speaking în spaţiul scenic – dictie şi mişcare scenică

În cadrul cursului  „Public Speaking în spaţiul scenic – dictie şi mişcare scenică”, participanţii vor primi sfaturi preţioase pentru a-şi îmbunătăţi pronunţia, discursul şi mişcările din timpul acestuia. „Avantajele sunt numeroase: empatie, imaginaţie, spontaneitate, comunicare, dicţie, mişcare scenică, încredere, atenţie, concentrare. Îţi sporesc capacitatea de a comunica la locul de muncă sau la şcoală. Şi totuşi, dacă urmează să susţii o prezentare în public, dar încă nu eşti sigur de reuşită deoarece pronunţi mai greu cuvinte mai lungi sau mai putin uzuale? Vorbeşti prea lent sau prea repede? Abia dacă te faci auzit? Oboseşti şi respiri din ce în ce mai greu pe parcursul unui discurs sau îl intrerupi pentru a lua o gură de aer? Acestea sunt doar câteva dintre aspectele care te impiedică să demonstrezi că ai un punct de vedere care merită ascultat. Cursul “Public Speaking în spaţiul scenic – dictie şi mişcare scenică” te ajută să îţi îmbunătăţeşti pronunţia, discursul, să vorbeşti mai clar, mai coerent, mai cursiv şi mai expresiv – şi cel mai important: să îţi placă să vorbeşti şi să te adresezi unor grupuri din ce în ce mai mari de oameni. Pentru ca mesajul pe care doreşti să îl comunici să ajungă la interlocutor, cuvântul rostit trebuie sa fie clar, frumos, simplu şi expresiv”, a povestit Carmen Moldovan.

Cel mai activ şi curajos participant va primi un premiu surpriză din partea echipei JCI. Prin completarea formularului de înscriere până în 9 martie beneficiezi de un tarif special de 20 lei (bilet întreg) şi 10 lei pentru studenţi. În cazul necompletării formularului, intrarea va fi de 30 lei, respectiv 15 lei pentru studenţi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE