Florea Ispir, membru de onoare la Federaţia Română de Fotbal Sport
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 562 Vizualizări

Florea Ispir, membru de onoare la Federaţia Română de Fotbal

Fostul component al formaţiei ASA Târgu-Mureş, Florea Ispir, a fost ales miercuri, 5 martie, cu ocazia Adunării Generale a Federaţiei Române de Fotbal, în funcţia de membru de onoare în conducerea celui mai important for fotbalistic al ţării. Alături de Florea Ispir au mai fost aleşi ca membri de onoare şi Emeric Dembrovschi, Dumitru Dragomir, Florin Halagian, Mircea Lucescu, Culae Lupescu, Ion Pîrcălab, Rică Răducanu, Lajos Sătmăreanu, Iosif Vigu şi Vasile Zavoda, care vor beneficia de o rentă viageră.

Născut la data de 23 noiembrie 1949, Florea Ispir este al doilea fotbalist ca număr de meciuri din Divizia A, cu 458 de prezenţe pe prima scenă a fotbalului românesc, categorie la care poziţia de lider este deţinută de fostul internaţional Costică Ştefănescu. De asemenea, Florea Ispir mai deţine şi Ordinul de Merit cu Diamant pentru întreaga activitate, distincţie acordată de Federaţia Română de Fotbal, iar în prezent este antrenor la echipa de copii şi juniori FC Junior.

Reporter: Ce înseamnă pentru dumneavoastră alegerea în funcţia de membru de onoare al Federaţiei Române de Fotbal?  Deşi se spune că fostele glorii ale fotbalului românesc au fost uitate, totuşi, aţi fost ales membru de onoare în viitoarea conducere a Federaţiei Române de Fotbal…

Florea Ispir: Sincer, sunt destul de emoţionat, la fel cum am fost atunci când am primit invitaţia să particip la această Adunare Generală unde am primit onoarea de a fi membru onorific al Federaţiei Române de Fotbal. A fost foarte emoţionat, sunt foarte fericit că alături de foştii mei colegi de la ASA Târgu-Mureş am reuşit să fac această frumoasă performanţă de a aduna un număr de 485 de meciuri în Divizia A şi sunt fericit.

Rep.: Ce aşteptări aveţi de la noul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal? Ce ar trebui făcut pentru ca fotbalul românesc să aibă rezultate mai bune, echipele să fie mai puternice şi o ducă mai bine, iar în tribune să fie mai mulţi spectatori?

F.I.: Ştiţi cum e, eu pot să spun orice. E programul preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, a venit cu un program bine definit, sincer să fiu nu îl ştiu în totalitate dar se pare că a reuşit să impresioneze pe membri Asociaţiilor Judeţene de Fotbal, pe conducătorii de cluburi, pe toată lumea pentru că nimeni nu credea – şi sincer este o surpriză – că domnul Răzvan Burleanu va avea atâtea voturi. După cum am înţeles, a fost susţinut şi de domnul Gheorghe Chivorchian. Revenind la întrebare, cred că el (preşedintele Federaţiei Române de Fotbal – n.r.) ştie cel mai bine ce trebuie să facă pentru ca echipele româneşti, fotbalul românesc să revină acolo unde îi este locul.

Rep.: După atâtea campanii de calificări eşuate de echipa naţională, cum o vedeţi pe următoarea? Ce şanse de calificare avem?

F.I.: Suntem obligaţi. Dacă nu ne calificăm din această grupă din care eu zic că am avut şi şansă cu ce echipe am căzut, atunci înseamnă că fotbalul nostru chiar că este la pământ.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE