Szocs Hajnal, maseza care vindecă emoţiile negative Beauty
  • alex.toth
  • 2 comentarii
  • 5446 Vizualizări

Szocs Hajnal, maseza care vindecă emoţiile negative

Maestru vindecător Prananadi şi maseză profesionistă cu competenţe în multe specializări, Szocs Hajnal este în prezent un nume de referinţă pentru domeniul Health & Beauty din judeţul Mureş.

Diagnosticată cu sindrom Raynaud

Povestea masezei începe în urmă cu mai mulţi ani, în 1997, când a fost diagnosticată cu un sindrom rar. „Aceasta e cea de-a treia meserie a mea, ca meserie de bază sunt subinginer electromecanică tehnologică şi am făcut naveta ani de zile la Reghin. Am răbdat foarte mult frig şi stres şi la un moment dat am simţit că mă dor mâinile şi amorţesc. Atunci am vorbit cu medicul şi mi sa spus să îmi fac analize dacă am cumva reumatism. Din analize a reieşit că nu am reumatism şi eram suspectată că am probleme de circulaţie. Am ajuns la domnul profesor doctor Brassai şi după ce am făcut anumite investigaţii mi-a spus că am sindrom Raynaud şi atunci am întrebat ce înseamnă, iar răspunsului a fost că se vor atrofia mâinile şi picioarele de la încheieturi, respectiv gleznă. Acest lucru m-a şocat, eram mamă a trei copii şi m-am gândit că aşa ceva nu se poate întâmpla cu mine. L-am întrebat pe domnul doctor ce aş putea face să nu se întâmple aşa ceva cu mine şi el mi-a recomandat să învăţ masaj dar să fac uşor, fără să obosesc, pentru familie şi cunoştinţe. Spunea că făcând masaj mi se activează circulaţia”, îşi aminteşte Szocs Hajnal.

Primul curs de masaj, în 2008

Astfel, de voie de nevoie, târgumureşeanca s-a înscris la primul curs de masaj, domeniu pe care l-a îndrăgit în scurt timp. După trei ani de cursuri şi calificări, Szocs Hajnal a decis să renunţe la jobul din învăţământ pentru a se dedica în totalitate masajului. „Primul curs de masaj l-am făcut în anul 1998. Sunt unitariană şi sunt membră a Asociaţiei Femeilor Unitariene şi doamna doctor Lucia Brişcan a fondat Forumul Femeilor Mureşene, alcătuit din femei care făceau parte din asociaţii de diferite confesiuni, iar primele workshop-uri la care am participat erau de masaj aromaerapeutic şi aromaterapie. Nu am primit diplomă, am învăţat însă să fac masaj pentru membri familiei. În acea perioadă lucram în învăţământ ca profesoară suplinitoare şi în 2011 am decis să mă apuc de masaj. Mă simţeam vindecată şi din 1999 începusem să mă iniţiez în terapii complementare, am învăţat metoda de vindecare tibetană Prananadi, mi-am făcut autotratament şi am început să fac tratamente şi la alte persoane. Bineînţeles că am făcut şi cursuri de masaj acreditate şi a început din ce în ce mai mult să îmi placă masajul”, povesteşte Szocs Hajnal.

Cabinet propriu la GI by Giorgi

În prezent, maseza are un cabinet propriu în cadrul centrului de înfrumuseţare GI by Giorgi de pe strada Arany Janos nr. 2A din Târgu-Mureş. „Centrul de înfrumuseţare GI by Giorgi s-a deschis în 2013, în iunie, şi suntem o echipă de specialişti condusă de doamna Giorgiana Halmagy, care a înfiinţat acest centru şi toată lumea lucrează cu multă pasiune şi este deschisă la nou ţinând pasul cu toate tendinţele pentru a oferi servicii de calitate atât din domeniul coafurii cât şi în cel al manichiurii, cosmeticii şi masajului”, explică Szocs Hajnal.

Tehnică de masaj în premieră la Târgu-Mureş

În cadrul cabinetului, pacienţii pot beneficia, la alegere, de masaj Raindrop, în exclusivitate la Târgu-Mureş, precum şi masaj facial, masaj terapeutic, aromaterapie, masaj anticelulitic, masaj de relaxare şi chiar masaj cu pietre vulcanice. „Masajul Raindrop este de fapt o tehnică. E mai mult decât masaj, este un tratament complex care durează circa două ore, se compune dintr-o parte de reflexoterapie şi de revitalizare a organelor care se numeşte vitaflex şi se execută pe talpă. Pe urmă se lucrează pe spatele clientului şi partea din spate este de fapt denumită Raindrop pentru că atunci picurăm uleiurile esenţiale de la Young Living, de puritate terapeutică,direct pe coloană şi pe spate. Sunt 12 uleiuri care se folosesc la Raindrop clasic, putem folosi şi alte variante ale masajului Raindrop, de exemplu Raindrop emoţional prin care se pot dizolva traume, probleme emoţionale, există uleiuri emoţionale speciale pentru iertare, eliberare, armonie. Sunt multe uleiuri care ne pot elibera de acele stări care ne provoacă emoţii negative şi ne eliberează atât emoţional cât şi mental”, spune maseza.

De asemenea, la cabinetul de la GI by Giorgi se poate face şi Raindrop terapeutic pentru anumite boli, folosind uleiuri speciale. „Avem uleiuri pentru probleme de ficat, pentru îmbunătăţirea circulaţiei. În total sunt 135 de uleiuri de puritate terapeutică şi în funcţie de nevoile pacienţilor putem face masaj personalizat”, explică Szocs Hajnal, care poate fi contactată, pentru programări, la numărul de telefon 0743-361.056.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Da,am fost și eu la un masaj Prananadi. A fost extraordinar.Doamna Szocs Hajnal este o profesionista. Explica etapele masajului-tratament Raindrop,care este personalizat. Eu trebuie sa-l mai continui cu următoarele etape. Mulțumesc d-na Szocs Hajnal pentru efort, amabilitate și nu în ultimul rand pentru pricepere,iscusita. Sa va dea Dumnezeu sanatate sa puteți aduce alinare altora și împăcare sufleteasca dvs.pt.ca va puteți îndeplini aceasta misiune/menire umana.
    Cu mult respect, Maria Salca – Medias

  • Stimata doamna ma numesc Olga si sint din R.Moldova. Am citit acum articolul despre dumneavoastra cum ati devenit maseza si am hotarit sa va scriu. Eu lucrez la o clinica de stat ca maseza dar asi vrea sa vin in Romania sa lucrez si vreau sa va intreb daca e posibil si cum asi putea sami gasesc vreun loc de munca ca maseza. Si scrietimi daca este vre un sait cu anunturi poate ar dori cineva din proprietari sau la vre o statie balneara au nevoie de maseza.Dar pe viitor poate ne facem cunostinta si vom putea impartasi cu experienta. Astept raspunsul dumneavoastra. Cu respect Olga

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE