A demarat acţiunea „ASA în curtea şcolii” FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 94 Vizualizări

A demarat acţiunea „ASA în curtea şcolii”

Divizionara secundă de fotbal ASA Târgu-Mureş şi-a început campania de promovare şi atragere a copiilor spre sport în general, spre fotbal, în special, denumită „ASA în curtea şcolii” unde altundeva, decât la Liceul cu Program Sportiv „Szasz Adalbert” din Târgu-Mureş.

Întâlnirea a avut loc înaintea primului joc oficial de pe teren propriu din acest an şi s-a bucurat de un mare succes, sala de sport a liceului s-a dovedit neîncăpătoare. Încă de la intrarea în sală, componenţii lotului ASA au fost luaţi cu asalt de elevii care doreau un autograf sau o fotografie cu jucătorii favoriţi. Minute în şir, jucătorii roş-albaştri au semnat autografe pe cartonaşul cu fotografia de grup, tipărit special cu ocazia acestui eveniment. Jucători mai mult sau mai puţin cunoscuţi, membri ai echipei şi tehnicienii au fost sufocaţi de micii suporteri, într-o atmosferă foarte prietenoasă.

Oficialităţi prezente la eveniment

Campania a fost apreciată şi de către oficialităţile locale prezente, fiind prezenţi Benedek Istvan, consilier local şi vicepreşedinte al Consiliului Director al ASA şi Claudiu Maior, membru în Consiliul Director al ASA, care au subliniat în discursurile lor importanţa unor astfel de evenimente în viaţa comunităţii locale şi apropierea tinerilor de sport. Evenimentul a continuat cu acordarea unor premii oferite celor mai buni elevi ai fiecărei clase de către sponsorul Herlitz România, fiind răsplătiţi elevii fruntaşi atât în activitatea educaţională, cât şi în cea sportivă. Printre ei s-au numărat unii componenţi echipei de fotbal ASA, a celei de baschet a LPS-BC Mureş, sau practicanţi ai altor discipline sportive care s-au remarcat în ultimul an.

Galerii pentru toată lumea

Momentul cel mai aşteptat a fost partida dintre echipa liceului şi ASA. Înaintea partidei, Ndoye a ”predat ştafeta”, oferind un tricou de joc cu numărul său unui component al echipei LPS, aflat în vizorul celor de la ASA, Rareş Ruja. În echipa alb-albaştrilor s-au mai regăsit şi alţi jucători care activează în echipele de juniori ai ASA, printre care Moldovan Tamas, Răzvan Stoica, sau Cristian Tinti. Celalţi componenţi ai “gazdelor” de la LPS au fost: Borbely Zsolt, Boros Hunor, Balasz Szabolcs, Papp Csaba, Florin Urcan, Simon Zsolt, Sergiu Socaci şi Szilagyi Cătălin. Din lotul ASA prezent, au intrat în teren: Fejer Csongor, Szilagyi Lorand, Rareş Vîrtic, Sergiu Hanca, Marius Ologu, Robert Candrea şi Dragoş Huiban.

Jocul a fost mult gustat de micii spectatori, care s-au împărţit în două tabere şi au încurajat cele două echipe. Scorul, mai puţin important, a fost 5-4 pentru ASA. În pauza partidei a fost organizat şi un concurs în care câţiva şi-au făcut curaj să şuteze la poarta ASA-ului, în urma căruia au fost răsplătiţi cu mingi şi fulare ASA, oferite de partenerul Joma România.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE