Jurnal de astre 1 Uncategorized
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 61 Vizualizări

Jurnal de astre 1

*Berbec

Veti fi foarte ocupat, dar aveti destula energie pentru a rezolva toate problemele. Cu putina ambitie, puteti sa duceti la bun sfarsit tot ce ati inceput. Plan financiar nu stati tocmai bine, dar perspectivele sunt bune. Puteti sa tineti cont de intuitie, dar ascultati si sugestiile partenerului de viata!

*Taur

Sunteti hotarat sa obtineti bani prin orice mijloace. Un barbat mai in varsta incearca sa va tempereze si va sfatuim il ascultati. Nu va neglijati prietenii! Nu merita sa va sacrificati tot timpul pentru interese financiare. Acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale si rudelor mai in varsta!

*Gemeni
Sunteti hotarat sa rezolvati probleme familiale pe care le-ati tot amanat. Plecati intr-o scurta calatorie si faceti mici investitii pentru casa. Dupa-amiaza, este posibil sa intampinati mici dificultati. Aveti sanse sa realizati tot ce v-ati propus. Evitati speculatiile financiare!

*Rac
S-ar putea sa nu va iasa totul asa cum ati sperat. Se pare ca un partener de afaceri nu isi onoreaza promisiunile. Nu este o zi buna pentru afaceri si nici pentru intalniri cu persoane importante. Nu incercati sa va impuneti punctul de vedere!

*Leu

Va sfatuim sa va amanati afacerile programate pentru ca s-ar putea sa nu va reuseasca. Mai mult, exista riscul sa pierdeti o suma importanta. Acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale! Aveti succes in activitatile de rutina, desfasurate in interesul familiei.

*Fecioară

Dimineata nu veti fi prea comunicativ, motiv pentru care relatiile sociale pot avea de suferit. Nu va recomandam sa incepeti activitati sau colaborari noi, chiar daca primiti oferte tentante. Pe plan sentimental, traversati o perioada foarte buna. Cu următoarele şase zodii ne vedem imediat!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE