FOTO: Bunicuţele de la Cămin, felicitate de „albinuţe” Invatamant
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 68 Vizualizări

FOTO: Bunicuţele de la Cămin, felicitate de „albinuţe”

Preşcolarii Grădiniţei „Albinuţa” din Târgu-Mureş, Grupa „Panseluţelor” şi Grupa „Fluturaşilor”, alături de educatoare, au fost prezenţi joi, 13 martie, la Căminul pentru Persoane Vârstnice pentru a le oferi bunicuţelor felicitări personalizate, fructe şi multe urări de bine, vestind astfel venirea primăverii.

„Venim la Cămin anual”

De trei ani, cu fiecare ocazie, fie că e Crăciun, 8 Martie sau Paşte,  preşcolarii vin la Cămin pentru a le aduce un zâmbet pe buze oamenilor. De data aceasta, cei mici le-au cântat, le-au oferit felicitări făcute de ei, fructe şi le-au transmis, rând pe rând, sănătate, bucurii multe şi o „primăvară dulce”. „Ne-am aflat la Căminul pentru Persoane Vârstnice pentru a le oferi bunicuţelor fructe şi felicitări. Noi avem un proiect pe care îl derulăm de trei ani şi în cadrul acestuia noi venim anual, de Crăciun, de 8 Martie şi de Paşti. Copiii sunt din Grupa „Panseluţelor” şi Grupa „Fluturaşilor”. Au fost încântaţi şi nerăbdători să vină să le facă oamenilor o mică bucurie. Astăzi au fost 26 de copii, deci nu au fost toţi. Le-au dat pacheţele şi felicitări bunicilor”, a spus Roxana Nicoară, educatoare la Grădiniţa „Albinuţa”.

Un eveniment dedicat sosirii primăverii

În ultima perioadă, rezidenţii Căminului au fost răsfăţaţi şi în centrul atenţiei, reprezentanţii de aici având grijă ca vârstnicii să mai uite de grijile zilnice. „Acest eveniment a fost programat imediat după 1 martie, dar având în vedere că s-au desfăşurat mai multe evenimente şi pentru a nu-i obosit prea mult pe vârstnicii noştri, am decis să organizăm evenimentul în această săptămână. Oricum, în el are loc în cadrul lunii martie, deci nu este neapărat legat de 1 sau de 8 martie. Este practic un eveniment dedicat sosirii primăverii şi l-am gândit, împreună cu doamnele educatoare, ca pe un bun prilej ca cei mici să le ofere o mică atenţie rezidenţilor. Astfel, vitaminele sunt foarte bune primăvara, vitamine însemnând nişte fructe, care au fost binevenite. Copiii le-au cântat bunicilor, le-au transmis sănătate, gânduri bune şi le-au oferit şi câte o felicitare personalizată”, a spus dr. Anca Florea, directoarea Căminului pentru Persoane Vârstnice.

 

Foto: Miruna OBRAZ

[zizigallery id=1125]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE