Perioada de post poate fi mai uşoară decât ne imaginăm. Bucătarii ne vin în ajutor cu diferite reţete şi sfaturi, iar restul depinde de creativitatea fiecăruia dintre noi. În această perioadă legumele trebuie să ocupe primul loc, iar pentru o mâncare consistentă le putem combina cu paste făinoase fără ou şi brânză tofu. Bucătarul de la un binecunoscut restaurant din oraş, Kolcsár István ne-a prezentat reţeta pentru penne cu ragou de zarzavat şi tofu.
Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:
Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri
Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor
”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”
Clean-up. Curajul Mădălinei
Povestea lui Mircea
Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri
De asemenea, verificati
Ziua Mondială de Rugăciune, la Biserica Evanghelică C.A. Reghin
Distribuie Biserica Evanghelică din Reghin a fost gazda unei noi seri de suflet organizată cu …