Home / CSU Medicina CSŞ / ACTUALIZAT. Voleibalistele cadete, deja în turneul final.

ACTUALIZAT. Voleibalistele cadete, deja în turneul final.

Distribuie

După ce în prima etapă a turneului semifinal la volei feminin, cadete, grupa IV, care se dispută până duminică în sala UMF din Târgu-Mureş, CSU Medicina CNUE Târgu-Mureş a învins cu 3-0 (15, 12, 7) formaţia LPS Bihorul Oradea, deţinătoarea titlului şi principala favorită la câştigarea grupei, echipa antrenorului Ciprian Dîrnescu a obţinut victoria şi în a doua partidă, tot 3-0 (18, 14, 17) cu CSŞ Bega Timişoara, una dintre pretendentele la calificarea pentru turneul final. Partida din ziua a treia a turneului poate parafa deja o calificare aşteptată a mureşencelor. Adversară este formaţia CSŞ2 CNE Baia Mare, a doua formaţie care a obţinut două victorii clare în primele două etape, 3-0 cu CNNT Craiova şi CS Şoimii Lipova. După rezultatele primelor două etape şi ţinând cont de valoarea loturilor, se anticipează că al doilea loc pentru turneul final să se decidă în etapa de duminică, atunci când are loc întâlnirea dintre echipele din Timişoara şi Baia Mare. Meciul „medicinistelor” cu băimărencele are loc vineri, 14 martie, ora 16.00, gazdele urmând să întâlnească în partidele de sâmbătă şi duminică formaţiile din Lipova (ora 12.00), respectiv Craiova (ora 13.00).

 

Lotul mureşean le are în componenţă pe: Lea Rancz, Alexandra Cauc, Bianca Rusu, Laura Molnar, Karina Gorbek, Carla Mărginean, Alexandra Babaş, Bianca Paşca, Timea Lovasz, Raisa Ioan, Cristina Apostol şi Loredana Dobriceanu.

 

Ultima oră: Mai uşor decât era de aşteptat

Partida din etapa a treia, considerată una mai echilibrată, adversara fiind una dintre pretendentele pentru calificare la turneul final a devenit un galop de sănătate pentru mureşence, echivalentă cu un antrenament. Echipa lui Ciprian Dîrnescu a surclasat formaţia CSŞ2 CNE Baia Mare cu un sec 3-0, cu seturi câştigate la 6, 14 şi 10. Astfel, meciul care se anunţa mai greu s-a transformat în probabil cel mai scurt al turneului. Cu acest succes, mureşencele nu mai au practic nicio grijă în privinţa ocupării primei poziţii înaintea ultimelor două etape, cu CS Şoimii Lipova şi CNNT Craiova. Cele două s-au întâlnit în primul meci al etapei a treia. Craiovencele au învins cu 3-0, obţinând a doua victorie, dar mai au de întâlnit în ultimele două partide echipele din Timişoara şi pe CSU Medicina. Al doilea loc pentru turneul final se va disputa, aşa cum se anticipa, între Timişoara şi Baia Mare, în etapa de duminică.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.