Instrumente muzicale din „Oraşul viorilor”, expuse la Frankfurt Business
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 260 Vizualizări

Instrumente muzicale din „Oraşul viorilor”, expuse la Frankfurt

Principalii producători de instrumente muzicale din municipiul Reghin, Hora SA respectiv Gliga Instrumente Muzicale SA,au participat între 12 – 15 martie la Musikmesse 2014 Frankfurt, cel mai important târg internaţional de instrumente muzicale, partituri, producţie muzicală şi marketing pentru industria muzicală, care a adunat peste1.000 de producători din întreaga lume.

Gamă largă de produse la Hora

Directorul Hora SA Reghin, ing. Nicolae Bâzgan, a precizat că unitatea pe care o reprezintă a participat la eveniment cu o gamă largă de produse. „Expunem toată gama de produse, de la chitare, viori, violoncele, contrabaşi, chitare electrice, chitare de copii, mandoline, bouzouki, instrumente etnice ca balalaika, domra, ukulele, dulcimer şi de asemenea avem o gamă de instrumente educaţionale pentru copii”, a declarat, pentru DaReghin TV, ing. Nicolae Bâzgan. „Deşi târgul este mai redus ca volum faţă de anul trecut, atât noi cât şi ceilalţi au o creştere în cifra de afaceri, în discuţii”, a adăugat ing. Nicolae Bâzgan.

Artă şi valoare la Gliga Instrumente Muzicale

Fondatorul Gliga Instrumente Muzicale SA Reghin, deputatul Vasile Gliga, s-a declarat mulţumit de standul deţinut la cel mai important târg internaţional de instrumente muzicale. „Am venit cu ce avem mai bun şi mai reprezentativ pentru domeniul de construcţie: viori, viole, violoncele şi contrabas. Avem viori cu diferite ornamente la fotogravură, sculptură, ceea ce atrage ochiul, pe lemn deosebit, ca să punem în valoare produsele, ca să avem satisfacţie că îndeplinim cerinţele celor care utilizează instrumente muzicale”, a afirmat, pentru DaReghin TV, Vasile Gliga. „Din moment ce marca Gliga e înregistrată pe plan internaţional vin cu mândrie să reprezint această artă, faptul că sunt aici înseamnă că firmele încă merg bine, că domeniul rămâne ceva de elită pentru industria românească”, a mai spus Vasile Gliga.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE