Home / Sport / Echipa UPM, neînvinsă în „CL”-ul studenţesc

Echipa UPM, neînvinsă în „CL”-ul studenţesc

Distribuie

 

Pe terenul sintetic „La Roşu” din spatele Sălii Sporturilor din Târgu-Mureş s-a disputat etapa a doua a grupei A, faza zonală „Transilvania” la minifotbal rezervată echipelor studenţeşti, numită în glumă de către participanţi ca Champions League al studenţilor. Gazda acestei etape, echipa Universităţii „Petru Maior” din Târgu-Mureş, după ce a învins în prima etapă, disputată la Cluj cu 3-2 campioana ediţiei trecute, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, a câştigat şi în a doua etapă cu acelaşi scor, 3-2 cu Universitatea de Medicină şi Farmacie Cluj Napoca. În celelalte două jocuri ale etapei disputate la Târgu-Mureş s-au înregistrat rezultatele: Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj- Universitatea de Medicină Veterinară Cluj 3-2 şi Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu-Universitatea „Transilvania” Braşov 2-1. După disputarea celor două etape, în fruntea clasamentului se află două echipe cu câte 6 puncte şi golaveraj +2. Universitatea Babeş-Bolyai ocupă primul loc, în faţa studenţilor mureşeni datorită numărului mai mare de goluri, 7-5, faţă de 6-4. Cele două se vor întâlni în etapa viitoare, care se va disputa în această săptămână la Sibiu. Ultimele două etape vor avea loc în luna aprilie, la Braşov şi Cluj Napoca, după care primele două clasate se califică pentru turneul final.

Meciuri echilibrate, spectacol garantat

La fel ca şi în ediţiile trecute, majoritatea meciurilor sunt foarte disputate şi echilibrate. Multe dintre echipe au în componenţă jucători care au activat ca jucători legitimaţi la diverse formaţii, astfel încât nu lipsesc fazele spectaculoase şi ambiţiile mari între combatante. În jocul cu studenţii clujeni de la UMF, pentru mureşeni a înscris un jucător a cărui nume se afla în lotul FC Municipal, Alin Nealcoş, care a şi înscris un gol spectaculos în prima etapă. În etapa a doua, pentru mureşeni au punctat de două ori Andrei Balea şi Mircea Cătălin Popa. Clujenii, cu mulţi străini în lot au egalat la 1 cu o execuţie de asemenea foarte spectaculoasă a lui Raphael Guldiken şi au redus de la 3-1 prin Abbel Besrat, după care au pus presiune pe mureşeni, fiind apropae de a reuşi egalarea. Din lotul coordonat de Mihai Ţibuleac au mai făcut parte: Radu Fărcaş, Andrei Sava, Paul Pop, Andrei Mocan, Raul Mărginean, Dragoş Bonta, Flaviu Toşa şi Virgil Danciu.

 

De asemenea, verificati

O nouă performanță internațională pentru dansatorul mureșean Rareș Cojoc

Distribuie Perechea de dansatori alcătuită din Rareș Cojoc și Andreea Matei, sportivi legitimați la cluburile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.