Home / Reghin / Jurnal de astre 1

Jurnal de astre 1

Distribuie

*Berbec
Cateva evenimente neprevazute va fac sa acumulati intarzieri suparatoare. Daca v-ati propus sa incercati o afacere, va sfatuim sa nu va faceti planuri prea mari, pentru ca s-ar putea sa fiti dezamagit. Ar fi bine sa lasati pe ziua următoare deciziile importante.
*Taur
Incepeti o activitate de pe urma careia veti castiga bine. Dar, pentru ca succesul sa fie deplin, va recomandam sa va temperati spiritul critic. Pastrati-va calmul in discutiile cu colegii de serviciu si cu partenerul de viata! Spre seara, s-ar putea sa aflati de la un prieten ca o cunostinta a avut un accident de circulatie.
*Gemeni
O ruda mai in varsta nu-si respecta promisiunea de a va imprumuta o suma de bani. Nu este cazul sa-i faceti reprosuri. Incercati sa fiti mai intelegator cu cei din jur! Puteti sa tineti cont de intuitie.
*Rac
In sfarsit, sefii incep sa va aprecieze eforturile din ultima perioada. S-ar putea ca atmosfera tensionata din jur sa va incurce planurile de afirmare in societate. Va sfatuim sa evitati intalnirile cu prietenii, petrecerile si deplasarile cu masina.
*Leu
Dimineata s-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca ati cheltuit mult pe lucruri care nu erau neaparat necesare. Incercati sa va stapaniti nervozitatea! Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie familiei si, in special, partenerului de viata.
*Fecioară
Este posibil sa fiti implicat intr-un scandal la serviciu din cauza barfelor unei colege. Va recomandam sa va stapaniti si sa nu faceti afirmatii dure, pentru ca neintelegerile se lamuresc, dar jignirile nu se uita. Dupa-amiaza primiti intr-un mod nesperat o suma importanta, cu care reusiti sa va rezolvati problemele financiare.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ziua Mondială de Rugăciune, la Biserica Evanghelică C.A. Reghin

Distribuie Biserica Evanghelică din Reghin a fost gazda unei noi seri de suflet organizată cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.