Home / Social / Tabula, curs nou de agent curăţenie clădiri şi mijloace de transport

Tabula, curs nou de agent curăţenie clădiri şi mijloace de transport

Distribuie

În străinătate este o meserie care se plăteşte destul de bine. În ţară, profesia este din ce în ce mai căutată pe piaţa muncii. Vorbim bineînţeles despre postul de agent curăţenie clădiri şi mijloace de transport. Necesitatea unui mediu curat este un factor care contribuie semnificativ în desfăşurarea optimă a activităţii pe care o întreprindem atât acasă, cât şi la birou. Din acest motiv Centrul de Instruire Tabula din Târgu-Mureş este singurul centru din judeţ care organizează cursul de Agent curăţenie clădiri şi mijloace de transport. Deschiderea cursului va avea loc luni, 24 martie, de la ora 16.00.

Curs acreditat prin intermediul unui proiect european

Acesta cuprinde mai multe module şi se adresează în special companiilor şi firmelor de profil care îşi doresc calificarea angajaţiilor, precum şi persoanelor care şi-au propus să lucreze în acest domeniu. „Deocamdată suntem singurii din judeţul Mureş care organizăm acest curs. Acesta a fost acreditat prin intermediul unui proiect european în cadrul căruia au fost elaborate atât caietul de lucru, cât şi suportul de curs. Prin intermediul acestui curs ne-am propus să oferim celor interesaţi cunoştinţele de bază necesare privind curăţarea incintelor, fie ele reşedinţe, birouri, sectoare administrative ori industriale, precum şi a mijloacelor de transport. În cadrul modulelor accentul se pune pe munca în echipă, utilizarea sculelor şi a utilajelor cu acţionare manuală folosite în acest proces, aplicarea normelor PM şi PSI, comunicarea la locul de muncă, precum şi întreţinerea echipamentelor de lucru” a subliniat Laszlo Tunde, directorul ONG-ului mureşean.

Diploma, recunoscută şi în UE

Cei care se înscriu la acest curs vor obţine o diplomă acreditată, recunoscută şi în Uniunea Europeană. Participanţii vor beneficia de educaţie de calitate, în limba maternă, vor învăţa asistaţi de traineri cu experienţă profesională şi cel mai important lucru, vor pune în practică cunoştinţele dobândite în unităţi specializate. Cursul de Agent curăţenie clădiri şi mijloace de transport are o durată de 3 luni. Timp de o lună cursanţii vor parcurge partea teoretică, iar timp de două luni partea practică. Atât suportul de curs, cât şi de caietul de lucru se primesc gratuit. Instruirea are loc o data pe săptămână 4 ore, după-masa sau în weekend. Cei care doresc să se recalifice au oportunitatea de a mai urma alte 15 cursuri acreditate de MECT şi MMFES în domeniile servicii, administrativ, management şi limbi străine. Detalii pe www.atab.ro.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Vizita Papei Francisc comemorată printr-o placă amplasată pe fațada Aeroportului Târgu Mureș

Distribuie O placă comemorativă dedicată vizitei Suveranului Pontif, Papa Francisc, care a fost oaspetele României …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.