Home / Business / Jurnal economic

Jurnal economic

Distribuie

PROGRAMUL RABLA, DIFERIT ÎN 2014

*Distribuţia tichetelor din Programul Rabla 2014 nu se va mai face anul acesta pe judeţe, în funcţie de vechimea parcului auto din fiecare judeţ, ci în funcţie de cerere. Tichetele electronice vor fi extrase dintr-o bază de date naţională de dealerii auto, pe măsură ce se înscriu solicitanţii. Anul trecut, tichetele Rabla au fost distribuite colectorilor în funcţie de numărul autovehiculelor uzate din fiecare judeţ, criteriu după care urmau să fie distribuite şi dealerilor auto anul acesta. Totodată, spre deosebire de anul trecut, tichetele nu vor mai fi distribuite în etape, ci vor fi toate disponibile de la lansarea programului.

AI LOCUINŢĂ ÎNCHIRIATĂ, PLĂTEŞTI ASIGURARE DE SĂNĂTATE

*25 martie este termen scadent de plată a contribuţiei de asigurări sociale de sănătate aferentă veniturilor din închirierea locuinţelor. Reglementarea a fost introdusă în acest an, iar contribuabilii care obţin venituri din închiriere sunt obligaţi să facă, anual, patru plăţi anticipate. Pe lângă plata impozitului de 16%, aceştia mai trebuie să achite pentru sănătate 5,5% din venit, după ce se scade o cotă de 25%. Mai mulţi mureşeni şi-au achitat deja aceste contribuţii, spune şefa Direcţiei Judeţene a Finanţelor Publice Mureş, Marta Ruja.

 

De asemenea, verificati

Candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Reghin

Distribuie Președintele Forța Dreptei Mureș, Mihai-Dan Farcaș, este candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Reghin. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.