La mulţi ani, Zi de Zi! Editorial
  • admin
  • 0 comentarii
  • 94 Vizualizări

La mulţi ani, Zi de Zi!

Longevitatea unei publicaţii este dată, în opinia mea, de măsura în care aceasta răspunde unei necesităţi spirituale reale atât în plan tematicii pe care o acoperă cât şi prin modul în care face acest lucru.
În peisajul specific al judeţului Mureş presa locală are caracteristici prin care se reflectă valabilitatea legii “cererii şi ofertei” în domeniul mediei scrise. Proba timpului este însă cea care decantează, inexorabil, viabilitatea şi poziţionarea în preferinţele cititorilor a produselor media. Faptul că ziarul Zi de Zi din Târgu-Mureş aniversează un deceniu de existenţă permanentă, cu păstrarea identităţii sale publicistice, ne demonstrează că el este un “produs” necesar comunităţii mureşene şi cei care-l realizează sunt oameni care-şi respectă statutul de jurnalişti în standardele de calitate specifice acestei profesii.
Fiind un moment aniversar, în calitate de cititor fidel, exprim tuturor celor compun acum colectivul redacţional, dar şi celor care au făcut parte în timp din acesta, un sentiment de gratitudine pentru travaliul depus pentru a ne oferi, celor interesaţi, o imagine căt mai completă a vieţii comunităţii mureşene.
Vă urez dumneavoastră şi colegilor dumneavoastră să găsiţi resursele spirituale, dar şi cele manageriale, pentru ca şi în următorul deceniu, care se anunţă a fi unul cu multe necunoscute în plan politic, social, economic şi tehnologic, cititorii mureşeni să beneficieze de ziarul dumneavoastră.
La mulţi ani Zi de Zi!

Cu deosebit respect,
Prof. univ. dr. ing. Vasile Boloş, consilier judeţean PSD

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE