Home / Monden / Curs de modelling pentru tinere

Curs de modelling pentru tinere

Distribuie

Organizaţia Shiny Buttons şi Casa de Cultură a Studenţilor Târgu-Mureş, în colaborare cu Foto Studio 8, demarează un curs de modelling pentru fete tinere.

Potrivit preşedintelui organizaţiei Shiny Buttons, Máthé Annamária, cursul va avea durata de două luni şi are ca obiectiv iniţierea în profesia de model. “Cursul se compune din elemente despre nutriţie şi traininguri despre arta conversaţiei, pe lângă cursul de bază, care va fi ţinut de specialişti din domeniu. Pe lângă acest curs complex, fetele vor avea şansa să înveţe despre machiaj şi frumuseţe. Cele mai importante vor fi şedinţele foto, unde fetele pot învăţa ce înseamnă o şedinţă foto şi cum trebuie să devină cunoscute, prin aplicarea unui curs de online marketing”, a precizat Máthé Annamária.
Şcoala de modeling se va încheia cu un examen, în urma căruia fetele vor primi o diplomă de participare, care va conţine nota finală. “La final, fetele vor primi şi un portfoliu pe lângă diploma de participare. După terminarea şcolii de modelling, organizaţia Shiny Buttons va ajuta fetele cu promovarea lor la evenimente ulterioare, cum ar fi şedinţe foto şi prezentări de modă”
Înscrierile vor avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor Târgu-Mureş în data de 28 martie, între orele 14.00 – 16.00, şi în 29 şi 30 martie, de la ora 15.00.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Gălești

Distribuie Primăria Comunei Gălești, instituție condusă de către primarul Karácsony Károly (foto), a demarat, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.