Curs de modelling pentru tinere Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 388 Vizualizări

Curs de modelling pentru tinere

Organizaţia Shiny Buttons şi Casa de Cultură a Studenţilor Târgu-Mureş, în colaborare cu Foto Studio 8, demarează un curs de modelling pentru fete tinere.

Potrivit preşedintelui organizaţiei Shiny Buttons, Máthé Annamária, cursul va avea durata de două luni şi are ca obiectiv iniţierea în profesia de model. “Cursul se compune din elemente despre nutriţie şi traininguri despre arta conversaţiei, pe lângă cursul de bază, care va fi ţinut de specialişti din domeniu. Pe lângă acest curs complex, fetele vor avea şansa să înveţe despre machiaj şi frumuseţe. Cele mai importante vor fi şedinţele foto, unde fetele pot învăţa ce înseamnă o şedinţă foto şi cum trebuie să devină cunoscute, prin aplicarea unui curs de online marketing”, a precizat Máthé Annamária.
Şcoala de modeling se va încheia cu un examen, în urma căruia fetele vor primi o diplomă de participare, care va conţine nota finală. “La final, fetele vor primi şi un portfoliu pe lângă diploma de participare. După terminarea şcolii de modelling, organizaţia Shiny Buttons va ajuta fetele cu promovarea lor la evenimente ulterioare, cum ar fi şedinţe foto şi prezentări de modă”
Înscrierile vor avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor Târgu-Mureş în data de 28 martie, între orele 14.00 – 16.00, şi în 29 şi 30 martie, de la ora 15.00.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE