Home / Politic / Senatorul Frătean, mulţumit de viitoarea autostradă

Senatorul Frătean, mulţumit de viitoarea autostradă

Distribuie

Senatorul PSD Alexandru Petru Frătean a salutat marţi, 25 martie, în plenul Senatului României, emiterea de către Consiliul Județean Mureș a certificatelor de urbanism pentru Autostrada Transilvania, secțiunea 2A Ogra – Câmpia Turzii. „În luna noiembrie a anului trecut am adresat Ministrului Transporturilor o interpelare având ca temă integrarea județului Mureș în strategia de dezvoltare a infrastructurii din România, cu referire punctuală la cuprinderea județului în traseul autostrăzilor care străbat această zonă, pentru a asigura acces la coridoarele pan-europene. Interpelarea mea la momentul respectiv venea după o perioadă cu multe semne de întrebare și incertitudini vis-a-vis de această temă, iar răspunsul Ministerului a confirmat faptul că județul Mureș urmează să fie traversat de rețeaua rutieră TEN-T, având cuprinse autostrăzile Târgu-Mureș – Iași – Ungheni și Brașov – Târgu-Mureș – Cluj – Borș”, a afirmat senatorul PSD, autorul declaraţiei politice „Autostrada în judeţul Mureş prinde contur… nu doar pe hartă!”, lecturată în plenul Senatului României.
De asemenea, Alexandru Petru Frătean s-a declarat mulţumit de numărul de kilometri de autostrăzi realizaţi în ultimii doi ani. „Suntem cu un pas mai aproape de aceste proiecte, după ani buni de promisiuni incerte! Sigur, trebuie să fim realiști în privința termenelor de realizare a unor astfel de proiecte complexe, nu promitem că vor fi gata imediat doar pentru a fi populari sau populiști, însă faptul că în mandatul Guvernului Victor Ponta s-au inaugurat în doi ani peste 230 de kilometri de autostradă este o certitudine! Am ajuns, în sfârșit, și vremea în care faptele vorbesc în locul promisiunilor!”, a subliniat senatorul PSD de Mureş.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Subprefectul Vasile-Liviu Oprea, candidat din partea PSD la Primăria Reghin

Distribuie Actualul subprefect al județului Mureș Vasile-Liviu Oprea este candidatul Partidului Social Democrat la Primăria …

0 comentarii

  1. Domnul senator deja va mirosi floaraea de la radacina pana cand va fi gata autostrada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.